Μάνα και γιοι είχαν γεμίσει το σπίτι τους με κοκαΐνη

Μάνα και γιοι είχαν γεμίσει το σπίτι τους με κοκαΐνη

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς και του τοπικού τμήματος στο σπίτι μιας οικογένειας στο Δίστομο Βοιωτίας

Μάνα και γιοι είχαν γεμίσει το σπίτι τους με κοκαΐνη
Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς και του τοπικού τμήματος στο σπίτι μιας οικογένειας στο Δίστομο Βοιωτίας. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δυο γιοι διακινούσαν κοκαΐνη, αλλά αποδείχθηκε ότι η ηλικιωμένη μητέρα τους γνώριζε και κάλυπτε τις δραστηριότητές τους.

Μόλις είδε να φτάνουν οι αστυνομικοί, η 72χρονη γυναίκα προσπάθησε να πετάξει τέσσερα φιξάκια με κοκαΐνη βάρους δυο γραμμαρίων στο σιφόνι της αποχέτευσης που υπήρχε στο μπαλκόνι! Όμως, της… έπεσαν στο δάπεδο και τις βρήκαν οι αστυνομικοί, που της πέρασαν χειροπέδες όπως και στα παιδιά της ηλικίας 49 και 45 χρόνων.Στην έρευνα που ακολούθησε μέσα στο σπίτι, κατασχέθηκαν μια αναλογική ζυγαριά, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,14 εκατοστών, ένα ζευγάρι ρόπαλα nunchaku, 55 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και τέσσερα κινητά. 

Όμως, η «πραμάτεια» των δυο αδελφών βρέθηκε… θαμμένη στον κήπο και περιλάμβανε ένδεκα συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή σκόνης βάρους 9,3 γραμμαρίων έτοιμες για πώληση και μια που περιείχε επτά κομμάτια κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» βάρους 8,2 γραμμαρίων!Μητέρα και γιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης