Κάτοικοι της Ειδομένης έκαναν μήνυση στον Τόσκα!

Κάτοικοι της Ειδομένης έκαναν μήνυση στον Τόσκα!

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και καθημερινά δοκιμάζονται τα όρια αντοχής μας» γράφουν οι κάτοικοι στη μηνυτήρια αναφορά τους

Κάτοικοι της Ειδομένης έκαναν μήνυση στον Τόσκα!
Μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα κατέθεσαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Ειδόμένης, κατηγορώντας τον ότι “δεν λαμβάνει τις αναγκαίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και έχει επιτρέψει να γίνει η περιοχή ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι του αρέσει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην μηνυτήρια αναφορά. 

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης να διενεργήσει “διεξοδική έρευνα για τον ως άνω μηνυόμενο (σ.σ εννοούν τον Νίκο Τόσκα)για τα αναλυτικώς παρακάτω από αυτόν διαπραχθέντα αδικήματα τα οποία μας ταλανίζουν καθημερινά και μας έχουν εξοντώσει ως κοινωνία, ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους”. Στη μήνυση αναφέρεται επίσης ότι “υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής παρουσίας κρατικής αρχής στο χώρο του καταυλισμού” και ότι “στον οικισμό μας καθημερινά προκαλούνται φθορές και βανδαλισμοί στα σπίτια του χωριού αλλά και στις δημόσιες υποδομές αφού οι μετανάστες και οι πρόσφυγες χωρίς κανέναν έλεγχο εισέρχονται στα σπίτια μας και τα καταστρέφουν, είναι δε χαρακτηριστικό ότι κατέβασαν ακόμα και την ελληνική σημαία και την έκαψαν και κατέστρεψαν την πλατεία του χωριού”.

Στη μήνυση που υπογράφουν έξι κάτοικοι ανάμεσα τους και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κυρία Ξανθίππη Σουπλή, ζητούν να ασκηθεί δίωξη κατά του Νίκου Τόσκα και προτείνουν ως μάρτυρες τον πρόεδρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κ. Χρήστο Χρήστου, τον δήμαρχο Παονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη και τον διευθυντή του κέντρου υγείας Πολυκάστρου κ. Γιώργο Περπερίδη. 
Η κυρία Σουπλή μιλώντας στο protothema.gr τόνισε πως “αυτή η κίνηση αποτελεί τη μοναδική μας ελπίδα για σωτηρία. Πρέπει επιτέλους το κράτος να σκύψει πάνω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως κάτοικοι της συγκερκιμένης περιοχής. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και καθημερινά δοκιμάζονται τα όρια αντοχής μας. Ζητάμε ουσιαστική παρέμβαση και βοήθεια”.

Κλείσιμο
Διαβάστε εδώ το κείμενο της μήνυσης κατά του κ. Τόσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης