Η μικρή Μαρία-Ειρήνη χάθηκε μπροστά σε οκτώ ζευγάρια μάτια!

Η μικρή Μαρία-Ειρήνη χάθηκε μπροστά σε οκτώ ζευγάρια μάτια!

Εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στη λεωφόρο Σχιστού - «Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου», λέει ο πατέρας της στο protothema.gr

Η μικρή Μαρία-Ειρήνη χάθηκε μπροστά σε οκτώ ζευγάρια μάτια!
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, που λίγο πριν τις 15.00 της Κυριακής του Πάσχα εξαφανίστηκε από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στη λεωφόρο Σχιστού.

Το κοριτσάκι, ηλικίας 3,5 ετών, χάθηκε όταν διέφυγε για λίγα λεπτά της προσοχής των γονιών του, οι οποίοι μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί δήλωσαν την εξαφάνιση του παιδιού τους, κινώντας τις διαδικασίες ανεύρεσής του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ομάδας διάσωσης, εθελοντές κι απλοί πολίτες από χθες «οργώνουν» την περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό της μικρής Μαρίας. Στο σημείο βρίσκονται και οι γονείς του παιδιού, που απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει. 

«Δεν έχουμε κανένα καινούργιο στοιχείο. Έχουμε μπει στο hotspot του Σχιστού και θα μπούμε και σε αυτό στον Σκαραμαγκά. Η αστυνομία και όλοι έχουν κινητοποιηθεί. Βοηθήστε με να βρω τη Μαρία», δηλώνει στο protothema.gr ο πατέρας του παιδιού, Αντώνης Πρίντεζης. 
Κλείσιμο

«Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου», λέει ο πατέρας της



«Ετοιμαζόμασταν να φύγουμε. Η μαμά της πήγε να κόψει κάποια φρούτα. Το παιδί έφυγε να δει το πόνι. Το άλλο μου παιδί έκανε μια ζημιά, μέχρι να πιάσω το ένα παιδί έχασα το άλλο. Μέσα σε τρία λεπτά έχασα το κοριτσάκι μου. Ήμασταν οκτώ άτομα και μπροστά σε οκτώ άτομα χάθηκε ένα παιδί 3,5 ετών», τονίζει ο κ. Πρίντεζης, περιγράφοντας τις στιγμές πριν χαθεί η μικρή Μαρία.

«Δεν ακούσαμε ούτε φρεναρίσματα ούτε φασαρίες ούτε κλάματα ούτε τίποτα. Ο χώρος έχει σαρωθεί αρκετές φορές. Δεν έχουμε βρει κάτι. Έχασα το κορίτσι μου. Δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να έχει συμβεί. Ούτε έχθρες έχουμε με κανέναν. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ αλήτης για να πειράξει ένα παιδάκι. Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να είναι ανώμαλος για να πάρει ένα παιδί», προσθέτει. 

«Ο γιος μου είναι πέντε ετών. Ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνεται. Ψάχνει κι αυτός να βρει την αδερφή του. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ γιατί κι αυτό από χθες δεν έχει φύγει από εδώ. Κοντά του είναι και παιδοψυχολόγοι. Η σύζυγός μου είναι σε άθλια κατάσταση. Βοηθήστε μας να βρούμε το παιδί μας», καταλήγει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, η μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,00 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της ηλικίας της και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει. Η οικογένεια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού παρακαλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει είτε με το Χαμόγελο του Παιδιού στο 116.000 είτε με οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα της χώρας.

Ο πατέρας της μικρής μιλάει στο protothema.gr


Η μάντρα από την οποία εξαφανίστηκε η Μαρία-Ειρήνη








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης