Εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Κόρινθο και Ληξούρι

Εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Κόρινθο και Ληξούρι

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 21 δενδρύλλια στην Κόρινθο και άλλα 4 στο Ληξούρι

Εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Κόρινθο και Ληξούρι
Εφοδιασμένο με συσκευή κλιματισμού, σύστημα εξαερισμού, λάμπες και άλλο εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης με την υδροπονική μέθοδο, ήταν το αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι του στην Κόρινθο ένας 53χρονος ο οποίος «προδόθηκε» από... τέσσερα τσιγαριλίκια!

Μετά τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας μαζί με με έναν 46χρονο με τον οποίο μοιραζόταν τα αυτοσχέδια τσιγάρα και δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η έρευνα που έγινε στο σπίτι του αποκάλυψε το εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας στο οποίο υπήρχαν 21 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,05 εκατοστά ως 1,10 μέτρου. Στο σπίτι κατασχέθηκαν, ακόμη, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 642 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 5.000 ευρώ που φέρονται να προέρχονταν από την διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα και με τη δίωξη που άσκησε στον 53χρονο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου. 

*** Με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν αρχικά στο Ληξούρι από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δύο 20χρονοι και ένας 21χρονος, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 21χρονου βρέθηκε ένα εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας με πλήρη εξοπλισμό και τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε αυτό! Στην κατοχή του νεαρού δράστη κατασχέθηκαν και 100 ευρώ και οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης