Θεσπρωτία: Νεαροί πίσω από τη διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ

Θεσπρωτία: Νεαροί πίσω από τη διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ

Οι δράστες είχαν παραβιάσει μια πόρτα του καταστήματος που βρίσκεται στη Νέα Σελεύκεια και είχαν καταστρέψει πολλά προϊόντα, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούσαν

Θεσπρωτία: Νεαροί πίσω από τη διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ
Δύο μήνες κράτησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και των ειδικών του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας για την διάρρηξη που είχε γίνει στις 22 Φεβρουαρίου σε ένα σούπερ μάρκετ, αλλά οδήγησε στην εξιχνίασή της.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 20 και 19 χρόνων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Οι νεαροί δράστες είχαν παραβιάσει μια πόρτα του καταστήματος που βρίσκεται στη Νέα Σελεύκεια και είχαν καταστρέψει πολλά προϊόντα, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν όσο περισσότερα μπορούσαν. Χρήματα δεν βρήκαν ούτε στα ταμεία ούτε στα γραφεία, από τα οποία έκλεψαν και ένα tablet.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης