Θρίλερ στα Μέγαρα με το πνιγμένο κοριτσάκι

Θρίλερ στα Μέγαρα με το πνιγμένο κοριτσάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία ομολόγησε τον στραγγαλισμό της τετράχρονης ανιψιάς της - Δείτε μαρτυρίες γειτόνων - Η 45χρονη μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Θρίλερ στα Μέγαρα με το πνιγμένο κοριτσάκι
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα το μεσημέρι της Τετάρτης, με θύμα -δυστυχώς- ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 13:30 το μεσημέρι, βρέθηκε νεκρό, εντός οικίας στην οδό Αγίου Στεφάνου, στα Μέγαρα, ένα κοριτσάκι, ηλικίας τεσσάρων ετών. Πρόκειται, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, για παιδί τοξικομανών, που το είχαν αφήσει αρχικά στην 75χρονη γιαγιά του η οποία έχοντας προβλήματα υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδελφή της μητέρας του.

Η 45χρονη γυναίκα και θεία της τετράχρονης βρέθηκε δίπλα στο νεκρό παιδί με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου μετά από άμεση επέμβαση των γιατρών βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες, το άτυχο παιδάκι βρέθηκε πνιγμένο στα χέρια της θείας του, ενώ η 45χρονη γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί και εν συνεχεία να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κόβοντας τις φλέβες της με ψαλίδι σε τρία διαφορετικά σημεία: στα χέρια, τα πόδια και το λαιμό.

Πάντως οι συγγενείς της 45χρονης γυναίκας που μίλησαν στο protothema.gr αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο να σκότωσε η συγκεκριμένη γυναίκα το παιδί, καθώς όπως λένε υπεραγαπούσε το μικρό κοριτσάκι.

Μάλιστα όπως μας αποκάλυψαν, το 4χρονο παιδί παρέμενε αβάπτιστο, ενώ η θεία του σκόπευε να το βαπτίσει σύντομα, δίνοντάς της όνομά της. 

Οι συγγενείς υποστηρίζουν ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα όπως ειπώθηκε στην αρχή, ενώ όπως μαθαίνουμε η 45χρονη θεία έχει και η ίδια δύο δικά της παιδιά, 19 και 22 ετών.

Την τραγική εικόνα με το πνιγμένο παιδί και τη θεία του με κομμένες τις φλέβες αντίκρισε ο σύζυγος της 45χρονης, όταν επέστρεψε στο σπίτι του. 

Στο σημείο παραμένει κλιμάκιο της Ασφάλειας που συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το τετράχρονο αγγελούδι.

«Το λάτρευε το παιδί, όπου και να πήγαινε το έπαιρνε μαζί της» είπε στο protothema.gr μια γειτόνισσα της 45χρονης, η οποία επίσης επισήμανε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα για τυχόν ψυχολογικά προβλήματα της γυναίκας.

«Ήταν πολύ καλή νοικοκυρά και μητέρα, άψογη με τον άντρα της και τα παιδιά της»
συμπλήρωσε η γειτόνισσα, η οποία είχε ακούσει ότι οι γονείς του παιδιού ήταν άρρωστοι και γι' αυτό δεν μπορούσαν να το μεγαλώσουν. «Δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο, η γυναίκα ήταν μια χαρά», συμπλήρωσε για την θεία της μικρής.

«Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, πρόκειται για μια εξαιρετική οικογένεια», είπε στους δημοσιογράφους ένας άλλος γείτονας, σύμφωνα με τον οποίο η 45χρονη ήταν υπόδειγμα συζύγου και υπεραγαπούσε τη μικρή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης