Κομοτηνή: Σεσημασμένος έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο

Κομοτηνή: Σεσημασμένος έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο

Τον εντόπισαν εύκολα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος 

Κομοτηνή: Σεσημασμένος έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο
Έκλεψε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από τις Σάπες και κυκλοφορούσε με αυτό στην… ίδια περιοχή, ένας 24χρονος Έλληνας που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για κλοπές! Όπως ήταν επόμενο, τον εντόπισαν εύκολα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος.

Εκτός από το όχημα, που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, οι
αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη δύο βιβλιάρια υγείας τα οποία είχε παραποιήσει. Έτσι, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ροδόπης στην οποία παραπέμφθηκε, του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία.

Κλείσιμο
*** Το μοτοποδήλατο ενός 34χρονου «γυάλισε» στο μάτι ενός 18χρονου και ενός 17χρονου, που το έκλεψαν και άρχισαν να κάνουν βόλτες με αυτό στην Καρδίτσα. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, ενώ το κλεμμένο δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

*** Πάλι στην Καρδίτσα, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν και έναν 37χρονο, ο οποίος κυκλοφορούσε με το Ι.Χ. φορτηγάκι ενός 39χρονου που είχε κλέψει νωρίτερα. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης