Αεροπειρατεία Κύπρος: Καλύμματα κινητών τηλεφώνων ήταν τα «εκρηκτικά»
Ο δράστης δεν έφερε ζώνη με πραγματικά εκρηκτικά, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου
Την πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει ότι οαεροπειρατής
του αεροσκάφους της EgyptAir έφερε ζώνη με εκρηκτικά, διέψευσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννης Κασουλίδης.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως ο δράστης δεν είχε πραγματικά εκρηκτικά, σε αντίθεση με την φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει από το εσωτερικό του αεροσκάφους, η οποία τον αποτύπωνε να φοράει ζώνη που παρέπεμπε σε εκείνες των τρομοκρατών.
Ο κ. Κασουλίδης πρόσθεσε πως τα «πυρομαχικά» ήταν καλύμματα κινητών τηλεφώνων και συμπλήρωσε: «Είχαμε μια τέτοια υποψία, αλλά έπρεπε να λάβουμε όλα τα μέτρα
Κλείσιμο
».
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός ανέφερε ότι ο αεροπειρατής παραδόθηκε, αφού η κυπριακή κυβέρνηση απέρριψε το αίτημά του για ανεφοδιασμό του αεροσκάφους με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.