Έσπασαν την τράπεζα για να βρουν... φαγητό στα κρατητήρια

Έσπασαν την τράπεζα για να βρουν... φαγητό στα κρατητήρια

Οι νεαροί φίλοι είχαν κάνει «καλοκαιρινό» το υποκατάστημα της τράπεζας, γκρεμίζοντας με πέτρες και κλοτσιές τις βιτρίνες

Έσπασαν την τράπεζα για να βρουν... φαγητό στα κρατητήρια
Μοιάζει απίστευτο, αλλά η δικαιολογία που προέβαλαν οι δυο 20χρονοι τσιγγάνοι που βομβάρδισαν με πέτρες τις τζαμαρίες του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Ανδραβίδα, ήταν ότι το έκαναν για να συλληφθούν και να βρουν... ένα πιάτο φαγητό στα κρατητήρια!

Όπως είπαν οι δύο νεαροί τόσο στους αστυνομικούς των τμημάτων Ανδραβίδας και Λεχαινών οι οποίοι τους συνέλαβαν, όσο και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας στον οποίο παραπέμφθηκαν κατηγορούμενοι για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν τη διατροφή τους αλλά ούτε και κατάλυμα κι έτσι κατέφυγαν στον βανδαλισμό πιστεύοντας ότι η φυλακή θα έλυνε τα προβλήματά τους!

Οι νεαροί φίλοι είχαν κάνει «καλοκαιρινό» το υποκατάστημα της τράπεζας, γκρεμίζοντας με πέτρες και κλοτσιές τις βιτρίνες τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής. Ο κρότος των τζαμιών που έσπαζαν κινητοποίησε τους
αστυνομικούς,
Κλείσιμο
οι οποίοι τους συνέλαβαν χωρίς να προσπαθήσουν να διαφύγουν. Οι δύο 20χρονοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή και ως τότε έχουν εξασφαλίσει... δωρεάν φαγητό και ύπνο!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης