Ηράκλειο: Παιδόφιλος από το Μπαγκλαντές έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα!

Ηράκλειο: Παιδόφιλος από το Μπαγκλαντές έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα!

Ο καταζητούμενος αλλοδαπός έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες σε μικρά παιδιά τα οποία ειδοποίησαν τους γονείς τους για την σεξουαλική παρενόχληση

Ηράκλειο: Παιδόφιλος από το Μπαγκλαντές έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικα!
Στο κυνήγι ενός αλλοδαπού παιδόφιλου που παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια δείχνοντάς τους φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο, έχει επιδοθεί η Ασφάλεια του Ηρακλείου μετά από καταγγελίες που δέχθηκε από τον τοπικό σύλλογο «Όαση του παιδιού» στην περιοχή των Πεζών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνική Φωνή», ο άγνωστος άνδρας  που σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από το Μπαγκλαντές έδειχνε φωτογραφίες με γυμνούς άνδρες και γυναίκες στα παιδιά, τα οποία ενημέρωσαν τους γονείς τους. Εκείνοι εντόπισαν τον παιδόφιλο, αλλά δεν έκαναν κάτι άλλο εκτός από το να του ζητήσουν να φύγει από την περιοχή.

Όταν ο σύλλογος ενημέρωσε την Ασφάλεια, οι άνδρες της βρήκαν τους γονείς που έδωσαν την περιγραφή του δράστη. Παρά τις αναζητήσεις, ο αλλοδαπός δεν έχει και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι τον έχει κρύψει πρόσωπο από τον χώρο όπου εργάζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης