Βρέθηκαν εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Σάμο και Βόλο

Βρέθηκαν εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Σάμο και Βόλο

Στο σπίτι του ζευγαριού στο Καρλόβασι λειτουργούσε ένα εργαστήριο καλλιέργειας χασισόδεντρων ενώ είχαν στην κατοχή τους και μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Βρέθηκαν εργαστήρια υδροπονικής κάνναβης σε Σάμο και Βόλο
Μια... πτυσσόμενη υφασμάτινη ντουλάπα στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικίας 32 χρόνων στο Καρλόβασι της Σάμου, έκρυβε το αυτοσχέδιο εργαστήριο που είχαν εγκαταστήσει σε ένα από τα δωμάτια με πλήρη εξοπλισμό και στο οποίο καλλιεργούσαν χασισόδεντρα με την υδροπονική μέθοδο.

Το εργαστήριο λειτουργούσε με ένα λαμπτήρα πυρακτώσεως με αεραγωγό, ένα μοτέρ απορρόφησης αέρα και ένα φίλτρο, ένα μεταλλικό σπιράλ αεραγωγό μήκους 1,50 μέτρου, έναν ηλεκτρικό ανεμιστήρα, μία πρίζα με χρονοδιακόπτη και ένα μετασχηματιστή. Όλα κατασχέθηκαν μαζί με ένα πλαστικό δοχείο με νερό και ποσότητα λιπάσματος, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν πέντε αποξηραμένα χασισόδεντρα, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 136,4 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 100 γραμμαρίων. Το ανδρόγυνο συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας αναπτύσσονταν και τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 0,50 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στο σπίτι του στο Βόλο ένας 35χρονος που ετοιμαζόταν να μεγαλώσει τη φυτεία με 34 σπόρους κάνναβης. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα κατέσχεσαν το εργαστήριο που αποτελούνταν από ένα μοτέρ παραγωγής αέρα, δύο ηλεκτρικούς λαμπτήρες και ένα χαρτόκουτο με επένδυση φελιζόλ και μεμβράνη αλουμινίου. Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης