Θα έριχνε στην αγορά φωτοβολίδες ευθείας βολής

Θα έριχνε στην αγορά φωτοβολίδες ευθείας βολής

Χιλιάδες ιδιαίτερα επικίνδυνα είδη πυροτεχνίας, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες φωτοβολίδες ευθείας βολής που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο, ετοιμαζόταν να διακινήσει παράνομα στην αγορά της Λάρισας ένας 59χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας

Θα έριχνε στην αγορά φωτοβολίδες ευθείας βολής
Χιλιάδες ιδιαίτερα επικίνδυνα είδη πυροτεχνίας, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες φωτοβολίδες ευθείας βολής που μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και θάνατο, ετοιμαζόταν να διακινήσει παράνομα στην αγορά της Λάρισας ένας 59χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Μετά από πληροφορίες που αξιοποίησαν, οι αστυνομικοί εξασφάλισαν ένταλμα έρευνας για έναν αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι συγγενικού προσώπου του 59χρονου. Μόλις μπήκαν μέσα, έμειναν άναυδοι από τον όγκο των παράνομων εμπορευμάτων που σκόπευε να διαθέσει προς πώληση.

Στον χώρο βρέθηκαν 500 φωτοβολίδες ευθείας βολής μαζί με εννέα πιστόλια και 1.500 καψύλλια πιστολιού για την εκτόξευσή τους, 36 ισχυρές κροτίδες μεγάλου μεγέθους με φιτίλι, 12.494 απλές κροτίδες, 3.960 δυναμιτάκια, 647 παιδικά αθύρματα, 94 βεγγαλικά, 33 πυροτεχνήματα και 18 καπνογόνα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε στον 59χρονο δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει την προέλευση των επικίνδυνων βεγγαλικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης