Τα υδροφόρα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρατεύει η κυβέρνηση για να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού στο Καστελόριζο αναμένοντας αυξημένη εισροή μεταναστών
και προσφύγων στο ακριτικό νησί τις αμέσως επόμενες μέρες.
Με απόφαση του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την 26η Φεβρουαρίου εγκρίθηκε δαπάνη για την απευθείας ανάθεση μεταφοράς και παράδοσης 2.000 κ.μ πόσιμου νερού από το Πολεμικό Ναυτικό «λόγω έκτακτων αναγκών στη νήσο Μεγίστη Ν. Δωδεκανήσου».
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση και «λόγω της αυξημένης εισροής μεταναστών-προσφύγων και της μειωμένης παραγωγής νερού από τη μονάδα αφαλάτωσης», τα υδροφόρα πλοία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους στις 2 Μαρτίου.
Κλείσιμο
Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται σε 20.000ευρώ ενώ η προμήθεια της συγκεκριμένης ποσότητας πόσιμου νερού θα γίνει από τη ΔΕΥΑ Ρόδου.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events