Τα υδροφόρα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού επιστρατεύει η κυβέρνηση για να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες πόσιμου νερού στο Καστελόριζο αναμένοντας αυξημένη εισροή μεταναστών
και προσφύγων στο ακριτικό νησί τις αμέσως επόμενες μέρες.
Με απόφαση του αρμόδιου υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την 26η Φεβρουαρίου εγκρίθηκε δαπάνη για την απευθείας ανάθεση μεταφοράς και παράδοσης 2.000 κ.μ πόσιμου νερού από το Πολεμικό Ναυτικό «λόγω έκτακτων αναγκών στη νήσο Μεγίστη Ν. Δωδεκανήσου».
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση και «λόγω της αυξημένης εισροής μεταναστών-προσφύγων και της μειωμένης παραγωγής νερού από τη μονάδα αφαλάτωσης», τα υδροφόρα πλοία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τους στις 2 Μαρτίου.
Κλείσιμο
Το κόστος της μεταφοράς ανέρχεται σε 20.000ευρώ ενώ η προμήθεια της συγκεκριμένης ποσότητας πόσιμου νερού θα γίνει από τη ΔΕΥΑ Ρόδου.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.