Ηλεία: Σοκ από την αυτοκτονία γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή στην Οινόη

Ηλεία: Σοκ από την αυτοκτονία γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή στην Οινόη

Ο 47χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του -Τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στα μπλόκα των αγροτών -Συγκλονισμένοι φίλοι και συγγενείς 

Ηλεία: Σοκ από την αυτοκτονία γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή στην Οινόη
Σε βαθύ πένθος έχουν βυθιστεί οι αγρότες στον Πύργο Ηλείας
έπειτα από την είδηση ότι 47χρονος συνάδελφός τους στην περιοχή της Οινόης του δήμου Ήλιδας έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί.

Ο 47χρονος, ήταν πατέρας δυο παιδιών και συμμετείχε ενεργά στις αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα για το ασφαλιστικό και φορολογικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ήταν γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Ηλείας και μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), ενώ παλιότερα είχε κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην περιοχή.

Κλείσιμο
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τους οικείους του μέσα στο σπίτι του ενώ δίπλα του βρέθηκε και το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του. Φίλος και συνάδελφος του 47χρονου, μιλώντας στο protothema.gr, δήλωσε συγκλονισμένος.

«Πριν μερικές ημέρες ήμασταν στα μπλόκα μαζί. Δεν είχε δείξει ότι δεν ειναι καλά και ότι τον απασχολεί κάτι. Ήταν πολύ δραστήριος και πολύ αγαπητός. Οικονομικά προβλήματα έχουμε όλοι οι αγρότες κι όλοι μας χρωστάμε, αλλά δεν αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά ζητήματα», τονίζει, προσθέτοντας «είχα ακούσει ότι είχε κάποιο θέμα υγείας και υπέφερε από έντονους πονοκεφάλους. Και πάλι δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν. Έχω σοκαριστεί, όπως όλοι μας από τον άδικο χαμό του». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης