Η λευκή Bentley που αναστάτωσε την Αράχωβα

Η λευκή Bentley που αναστάτωσε την Αράχωβα

Συναγερμός στο κοσμοπολίτικο θέρετρο όταν η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε μια Bentley Continental GT αξίας 350.000 ευρώ που κυκλοφορούσε με «κρυφές» πινακίδες

Η λευκή Bentley που αναστάτωσε την Αράχωβα
Μπορεί να ξεχωρίσει ένα πολυτελές, γρήγορο και πανάκριβο αυτοκίνητο ανάμεσα σε δεκάδες άλλα και μάλιστα σε έναν δημοφιλή προορισμό όπως είναι η κοσμοπολίτικη Αράχωβα; H παρουσία μιας Bentley Continental GΤ, λένε οι ειδήμονες, μπορεί από μόνη της να αποτελέσει είδηση.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση η λευκού χρώματος Bentley που εντοπίστηκε το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς στα στέκια της ορεινής κωμόπολης δεν ξεχώρισε μόνο για την πολυτέλεια και τις επιδόσεις της αλλά και για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε με… κρυφές πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας. Για την ακρίβεια ο κάτοχός της είχε τοποθετήσει φιμέ μεμβράνη στις πίσω πινακίδες ενώ στον μπροστινό προφυλακτήρα είχε... ξεχάσει να τοποθετήσει το πλαίσιο με τις πινακίδες.

Το γεγονός προκάλεσε εντύπωση σε κάτοικους και επισκέπτες όπου κάποιοι εξ αυτών θεώρησαν ότι έπρεπε να το αναφέρουν στις αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Το «ύποπτο» πολυτελές όχημα κινούνταν μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου του Παρνασσού και της περιοχής Λιβάδι καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου τριημέρου, όμως τελικά εντοπίστηκε από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στη Λιβαδειά το μεσημέρι της Κυριακής.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο νεαρός ιδιοκτήτης της Bentley, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε «κρύψει» τις πινακίδες επειδή στο παρελθόν άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές σε άλλα οχήματα του, αν και είναι γνωστό ότι όσοι τοποθετούν φιμέ μεμβράνες το κάνουν για να μην γίνονται αντιληπτοί από τα ραντάρ της τροχαίας όταν αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα.

Όπως και να 'χει ο κάτοχος του Ι.Χ δεν γλίτωσε το πρόστιμο των 300 ευρώ καθώς σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ θεωρείται παράβαση οι πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας να μην είναι ευκρινώς ορατές, μη αναγνωρίσιμες από τεχνικά μέσα ή με μη αντανακλαστικό επί αυτών υλικό.
 Για την ιστορία οι επιδόσεις της Bentley Continental GTείναι «καυτές», με τα πρώτα 100 km/h από στάση να καλύπτονται σε μόλις 4,6 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 318 km/h…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης