Περιπέτεια στην Πάρνηθα για δύο άντρες και τέσσερα παιδιά

Περιπέτεια στην Πάρνηθα για δύο άντρες και τέσσερα παιδιά

Είχαν πάει για πεζοπορία στο βουνό, όμως χάθηκαν και τους βρήκε η νύχτα - Εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ

Περιπέτεια στην Πάρνηθα για δύο άντρες και τέσσερα παιδιά
Αίσιο τέλος στο θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη στην χιονισμένη Πάρνηθα το βράδυ του Σαββάτου, όταν αγνοούνταν έξι άνθρωποι, δύο άντρες και τέσσερα παιδιά ηλικίας από 12 έως 15 ετών. 

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ εντοπίστηκαν σώοι οι δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.

«Είναι καλά στην υγεία τους είχαν πάει βόλτα στην Πάρνηθα και χάθηκαν στη διαδρομή ευτυχως ήταν σε σημείο που είχε σήμα το κινητό και έτσι η αστυνομία και η πυροσβεστικη τους εντοπισαν εύκολα», λέει στο protothema.gr ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πυροσβεστικης Νικος Τσογκας. ««Όταν έχουμε επαφή με το κινητό, στο 99% των περιπτώσεων τους βρίσκουμε» προσθέτει.
 
Κλείσιμο
Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την άμεση δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ομάδες της ΕΜΑΚ κατόρθωσαν να εντοπίσουν τους αγνοούμενους πριν προχωρήσει η νύχτα και πέσει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία, που ήδη στο βουνό ήταν κάτω από το μηδέν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης