Με το ΘΕΜΑ αυτή τη Κυριακή κάντε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για υγιή καρδιά και ασφαλές σεξ

Με το ΘΕΜΑ αυτή τη Κυριακή κάντε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για υγιή καρδιά και ασφαλές σεξ

Κάθε Κυριακή η υγεία όλων μας γίνεται ΘΕΜΑ

Με το ΘΕΜΑ αυτή τη Κυριακή κάντε δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για υγιή καρδιά και ασφαλές σεξ
Αυτή την Κυριακή  
πάρτε τα κουπόνια στο ΘΕΜΑ και κάνετε :

Εντελώς δωρεάν αιματολογικό έλεγχο 
Χοληστερίνη
Σάκχαρο
Τριγλυκερίδια
Ουρία
Ουρικό Οξύ
SGOT
SGPT


Κλείσιμο
Σε προνομιακή τιμή έλεγχο σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων
HIV (type 1+2)
HBsAg (αυστραλιανό αντιγόνο)
ΑΝΤΙ –HCV ορού (HEP C ολικό αντίσωμα)
RPR (Σύφιλη)





Σίγουρα και Αξιόπιστα!

Το Πρώτο Θέμα από αυτή την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  προσφέρει στους αναγνώστες του μία μοναδική ευκαιρία που αφορά την υγεία όλων μας. Έτσι, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας δύο κουπόνια υγείας : 
ένα για ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Αιματολογικό Έλεγχο που περιλαμβάνει : Χοληστερίνη, Σάκχαρο, Τριγλυκερίδια, Ουρία, Ουρικό Οξύ, SGOT, SGPT) και 
ένα για έλεγχο των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ που περιλαμβάνει : HIV (type 1+2, HBsAg (αυστραλιανό αντιγόνο), ΑΝΤΙ –HCV ορού (HEP C ολικό αντίσωμα), RPR (Σύφιλη), με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV, την 1η Δεκεμβρίου 2015.


-Όλες οι παραπάνω εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ’ επιλογή του εξεταζόμενου : 
* χωρίς προγραμματισμό ραντεβού, 
* χωρίς παραπεμπτικό, 
* όλες μαζί ή μεμονωμένα 


Καλείτε στον ενιαίο Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό της Βιοιατρικής 210-9987877, προκειμένου να ενημερώνεστε για : 

- Τις διαγνωστικές μονάδες που μπορούν να διενεργήσουν το πακέτο εξετάσεων ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ καθώς και to πακέτο εξετάσεων ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ χωρίς προγραμματισμό ραντεβού. 

- Επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται και στο site www.bioiatriki.gr

- Για κάθε πακέτο εξετάσεων αντιστοιχεί ξεχωριστό κουπόνι. Οι αναγνώστες μπορούν να διενεργούν και τα δύο πακέτα εξετάσεων, προσκομίζοντας αντίστοιχα και τα δύο κουπόνια.


ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

- Πάρτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και που αντιστοιχεί στις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του σχετικού κουπονιού στη Βιοιατρική, την ημέρα που θα κάνετε τις εξετάσεις.

- Αν θέλετε να κάνετε δωρεάν Αιματολογικό Έλεγχο, παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.

- Αν θέλετε να κάνετε έλεγχο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων σε προνομιακή τιμή, επίσης παίρνετε το αντίστοιχο κουπόνι, και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας χωρίς ραντεβού, σε προνομιακή τιμή.

- Προσοχή : Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του σχετικού -με την εξέταση που θέλετε να κάνετε- κουπονιού.

Τα κουπόνια ισχύουν από τη Δευτέρα 7/12 έως και το Σάββατο 12/12. 

Αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται στο site www.bioiatriki.gr καθώς και στον ενιαίο πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό 210 9987877 της Βιοιατρικής.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης