Σε εγρήγορση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ μετά την επίθεση στο Παρίσι

Σε εγρήγορση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ μετά την επίθεση στο Παρίσι

Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας σε γαλλικά κτήρια και εταιρείες - Συνεχής η ανταλλαγή πληροφοριών με τις γαλλικές αρχές - Σύσκεψη Τσίπρα με Τόσκα, Μουζάλα, Ρουμπάτη

Σε εγρήγορση ΕΛΑΣ και ΕΥΠ μετά την επίθεση στο Παρίσι
Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία και την ΕΥΠ μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής.

Από την πρώτη στιγμή Έλληνες αξιωματικοί είναι σε επαφή με Γάλλους συναδέλφους τους για ανταλλαγή πληροφοριών ενώ από το πρωί έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συσκέψεις σε ΕΛΑΣ και ΕΥΠ για την αποτίμηση και την αξιολόγηση της κατάστασης.

Οι ελληνικές αρχές είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία που θα τους ζητηθεί από τις γαλλικές αρχές για πληροφορίες σχετικά με πρόσωπα που εμπλέκονται στην επίθεση και τυχόν έχουν περάσει από το ελληνικό έδαφος στο πλαίσιο των προσφυγικών ροών από την Τουρκία προς τις ελληνικές ακτές.

Κλείσιμο
Παράλληλα αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας σε γαλλικά κτήρια και γαλλικές εταιρείες ενώ αυξάνεται η επιφυλακή για πρόσωπα που τυχόν διατηρούν σχέσεις με θύλακες εξτρεμιστικών στοιχείων στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο αυτό εξάλλου ο Αλέξης Τσίπρας είχε το μεσημέρι σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης