Ενας νεκρός και μια αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Αττική

Ενας νεκρός και μια αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Αττική

Ένας 40χρονος άντρας έχασε τη ζωή του στο Μενίδι όταν το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο σε πλημμυρισμένο δρόμο - Έρευνες για αγνοουμένη στο Καματερό - Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από τα νερά στην Πετρούπολη

Ενας νεκρός και μια αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Αττική
Τραγικές συνέπειες είχε η κακοκαιρία που έπληξε την Πέμπτη την Αττική, καθώς είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος άντρας στο Μενίδι και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα στην Πετρούπολη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για μία αγνοούμενη.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι, όταν λόγω των νερών που είχαν πλημμυρίσει το οδόστρωμα, μια νταλίκα ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής. 

Ο άτυχος 40χρονος κατέβαινε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό του την οδό Αριστετέλους. Στο όχημα βρισκόταν και η 70χρονη μητέρα του. Ωστόσο, λόγω των ορμητικών νερών δεν μπόρεσε να ακινητοποιήσει το ΙΧ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα. 

Κλείσιμο
Λίγα λεπτά μετά το τρακάρισμα, ο άντρας και η μητέρα του κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, αφού πρώτα έσπασαν ένα από τα δύο τζάμια του οχήματος. Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν, με αποτέλεσμα, ο άντρας να εγκλωβιστεί κάτω από τις ρόδες της νταλίκας και να χάσει τη ζωή του, ενώ η μητέρα του παρασύρθηκε και εντοπίστηκε από περίοικους περίπου 400 μέτρα μακριά, ευτυχώς σώα!

Τα νερά της βροχής παρέσυραν αργότερα και τη σορό του άτυχου 40χρονου, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος άντρας και η μητέρα του


Ένας κάτοικος της περιοχής άρχισε τότε να ουρλιάζει και να φωνάζει για βοήθεια, αφού αντιλήφθηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Λίγη ώρα αργότερα, ένα όχημα της Πυροσβεστικής πέρασε από το σημείο και κάτοικοι της περιοχής το σταμάτησαν, προκειμένου να βοηθήσει τον άντρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

Βίντεο με εικόνες από το εσωτερικό του οχήματος μετά τη σύγκρουση στο Μενίδι


Όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ήδη νεκρός. Η μητέρα του, ηλικίας 70 ετών, διεκομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.



Νωρίτερα, στην Πετρούπολη, μια γυναίκα 70 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν δρόμο έξω από σχολείο. Στη συνέχεια, την άτυχη γυναίκα χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο και την τραυμάτισε σοβαρά. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Γιος και μητέρα έσπασαν το τζάμι του οχήματος προκειμένου να σωθούν


Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη.



Έρευνες για αγνοουμένη γυναικά από την κακοκαιριά στο Καματερό


Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας η οποία αγνοείται τις τελευταίες ώρες λόγω -όπως όλα δείχνουν- της σφοδρής κακοκαιρίας.

Οι αρχές εντόπισαν σε ρέμα στο Καματερό ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν την οδηγό, η οποία είναι πιθανό ότι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της αγνοούμενης ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας του στο ρέμα, ενώ είχε αρκετές ώρες να επικοινωνήσει μαζί του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης έρευνα της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ και στο Μενίδι, καθώς εντοπίστηκε όχημα που έχει παρασυρθεί από τα νερά, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας. Συνεργείο της ΕΜΑΚ προσπαθεί να προσεγγίσει στο σημείο, για να διαπιστωθεί αν βρίσκεται κανείς εντός του οχήματος.

Φωτογραφίες από την τραγωδία με το 40χρονο στο Μενίδι






Στο βίντεο καταγράφεται η διάσωση της μητέρας του νεκρού στο Μενίδι 


Ποτάμια έγιναν κεντρικοί δρόμοι στις Αχαρνές 























Πηγή φωτογραφιών και video: axarnea.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης