Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές


Μη χάσετε το ΘΕΜΑ με 7 μοναδικές προσφορές

Και αυτή την Κυριακή 11.10.2015

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

με μεγάλες προσφορές για όλη την οικογένεια!

 

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Κλείσιμο



1. Την εφημερίδα

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 6 ευρώ, για αγορές προιόντων συνολικής αξίας 20€  από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour (ισχύει από τη Δευτέρα 12/10/2015 έως και το Σάββατο 17/10/2015).

** Η δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 6€ της έκδοσης με τις προσφορές εξαργυρώνεται άμεσα στο ταμείο, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη Δευτέρα 12/10 έως και το Σάββατο 17/10/2015.








3. Δωρεάν Γενική Εξέταση Αίματος και Ούρων και Ψηφιακή Μαστογραφία σε προνομιακή τιμή στο μεγαλύτερο Διαγνωστικό Κέντρο της Ελλάδας





Από αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το Πρώτο Θέμα προχωράει σε μία ακόμη κοινωνική προσφορά στους αναγνώστες του και σας προσφέρει -εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση- τις δυο σημαντικές ιατρικές εξετάσεις που πρέπει σε τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει ο καθένας από εμάς και από τις οποίες καταλαβαίνει την κατάσταση της υγείας του, τη Γενική Αίματος και τη Γενική Ούρων στο μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Διαγνωστικό Κέντρο της Ελλάδας, τη Βιοιατρική.


Επιπλέον, κάθε εβδομάδα το “Πρώτο Θέμα” θα προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές βασικές προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια στη Βιοιατρική.

Ξεκινάμε λοιπόν από αυτή την Κυριακή με την Ψηφιακή Μαστογραφία.

 

Έτσι λοιπόν, αυτή την Κυριακή θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας δύο κουπόνια υγείας : ένα για τις Γενικές εξετάσεις Αίματος και Ούρων και ένα για την Ψηφιακή Μαστογραφία. Στο κάθε κουπόνι θα αναγράφεται ένας μοναδικός κωδικός.


- Με το κουπόνι για τις γενικές αίματος και ούρων, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε εντελώς δωρεάν, χωρίς προγραμματισμό ραντεβού και χωρίς κανένα παραπεμπτικό  Γενική Αίματος και Γενική Ούρων, που είναι οι πλέον απαραίτητες εξετάσεις για καθέναν από εμάς, σε 29 υποκαταστήματα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη καθώς και στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

- Με το κουπόνι για την ψηφιακή μαστογραφία,  δίνεται η δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν την τόσο αναγκαία Ψηφιακή Μαστογραφία τους σε προνομιακή τιμή, με προγραμματισμένο ραντεβού, σε 26 υποκαταστήματα της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης καθώς και σε άλλες 18 πόλεις της Ελλάδας.

 

Από τη Δευτέρα 12/10 μπορείτε να καλείτε στον εννιαίο πανελλαδικό αριθμό της Βιοιατρικής, 210-9987877 προκειμένου να ενημερώνεστε για : 

-     Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν το πακέτο ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ, χωρίς τον προγραμματισμό ραντεβού.

-    Τα διαγνωστικά κέντρα που μπορούν να διενεργήσουν ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ με προγραμματισμό ραντεβού καλώντας στον πιο πάνω αριθμό ή στις κατά τόπους μονάδες.

-   Επίσης, αναλυτικές πληροφορίες για τα σημεία και τη διαδικασία εξυπηρέτησης θα παρέχονται και στο site www.bioiatriki.gr

-    Για κάθε πακέτο εξετάσεων [(γενική αίματος, γενική ούρων) ή (ψηφιακή μαστογραφία)] αντιστοιχεί ξεχωριστό κουπόνι. Οι γυναίκες αναγνώστριες μπορούν να διενεργούν τόσο τις εξετάσεις αίματος και ούρων, όσο και την ψηφιακή μαστογραφία προσκομίζοντας αντίστοιχα και τα δύο κουπόνια.


ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

-    Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) και που αντιστοιχεί στις εξετάσεις που θέλετε να κάνετε. Για να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις σας είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του σχετικού κουπονιού στη Βιοιατρική, την ημέρα που θα κάνετε τις εξετάσεις.

-  Αν θέλετε να κάνετε Γενική Εξέταση Αίματος και Ούρων,

κόβετε το αντίστοιχο κουπόνι και απλά προσέρχεστε με αυτό σε ένα από τα υποκαταστήματα της Βιοιατρικής, όπου κάνετε τις εξετάσεις σας εντελώς δωρεάν και χωρίς ραντεβού.

-  Αν θέλετε να κάνετε Ψηφιακή Μαστογραφία,

κόβετε το αντίστοιχο κουπόνι, καλείτε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στον Πανελλαδικό τηλεφωνικό αριθμό που θα υπάρχει στην εφημερίδα, ή στο διαγνωστικό κέντρο που διενεργεί τη συγκεκριμένη εξέταση και κλείνετε εκείνη τη στιγμή το ραντεβού σας για τη  Ψηφιακή Μαστογραφία.

-  Για τις αναγνώστριες ηλικίας κάτω των 40 ετών είναι απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικού παραπεμπτικού.



Προσοχή: Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του σχετικού -με την εξέταση που θέλετε να κάνετε- κουπονιού.




Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα διαγνωστικά κέντρα







4. Δωρεάν πρόσβαση κάθε βδομάδα στα κανάλια Novasports1 για να απολαύσετε το ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ και Novalifε, για να βλέπετε τις καλύτερες ταινίες .  





Έχεις Θέμα;

Βλέπεις δωρεάν ποδόσφαιρο και ταινίες στα Novasports1 και Novalifε!


Το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” συνεχίζει και αυτή την Κυριακή  11/10/2015 την  εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία με το μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι της χώρας, τη Nova, για χάρη των αναγνωστών του. 

Η συνεργασία δίνει την δυνατότητα στο «ΘΕΜΑ» να παρέχει στους αναγνώστες του το προνόμιο να απολαμβάνουν ολόκληρη την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα) χωρίς όριο και προϋποθέσεις, εντελώς δωρεάν δύο από τα πιο δημοφιλή κανάλια, το Novasports1 στα αθλητικά και το Novalife στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Ειδικά με το κουπόνι αυτής της Κυριακής 11 Οκτωβρίου μπορείτε να δείτε:


HIGHLIGHTS - Novasports 1
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
14:30    TODAY
15:30    ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΙΚΑΓΟ (LIVE) TOP

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
16:30    TODAY
18:00    ΩΡΑ 6 (LIVE)
21:00    ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00    ΩΡΑ 12 (LIVE)

ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
17:00    ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ
21:00    ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP
00:00    ΩΡΑ 12 (LIVE)

TΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
17:30    O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
21:00    ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE) TOP

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
19:00    ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
             ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (LIVE)
21:45    ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
             ΟΥΝΙΚΑΧΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (LIVE)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
17:30    ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
             PREVIEW SHOW
21:00    ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ (LIVE)
21:45    ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
             ΛΙΜΟΖ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (LIVE)

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
17:00    BASKET LEAGUE ΣΚΡΑΤΣ 2015-16
             ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΒΑΛΑ (LIVE)
20:30    SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2015-16
             ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (LIVE)

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του  Novasports 1 για την εβδομάδα από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου μέχρι το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015  


Χρήση της προσφοράς μπορούν να κάνουν:

Α) Όσοι έχουν ήδη ενεργό αποκωδικοποιητή NOVA, αλλά δεν έχουν το πακέτο με τα αθλητικά (Novasports 1) καθώς και το Novalife,

Β) Όσοι έχουν laptop, tablet ή κινητό smartphone (δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ) ανεξάρτητα αν έχουν αποκωδικοποιητή NOVA ή όχι.

Γ) Όσοι έχουν από παλιά αποκωδικοποιητή και δορυφορικό πιάτο, αλλά έχουν διακόψει τη σύνδεσή τους και δεν είναι τώρα συνδρομητές

Πώς θα κάνετε εγγραφή


1. Εσείς που είστε συνδρομητής Nova ή διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

Α΄ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) µε το εξής περιεχόμενο:
Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”, κενό smart card number (ο αριθμός που βρίσκεται στην πίσω όψη της κάρτας του αποκωδικοποιητή σας). Σύντομα θα λάβετε απαντητικό SMS με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.


ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Για όσους διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (αποκωδικοποιητή και πιάτο) και δεν είναι τώρα συνδρομητές Nova, πιθανόν να απαιτείται παρέμβαση τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211 9552828* για να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες.



2. Εσείς που δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισµό (αποκωδικοποιητή και πιάτο)

A’ τρόπος με SMS

Στείλτε SMS στο 19129 (χρέωση 0,09€ + ΦΠΑ ανά SMS) με το εξής περιεχόμενο: Thema κενό, μοναδικός κωδικός πρόσβασης που βλέπετε στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας του “thema people”και θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.


ή εναλλακτικά B’ τρόπος μέσω Site

Μπαίνετε στο www.nova.gr/protothema (ενότητα ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΩ) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Θα λάβετε απαντητικό SMS µε το όνομα χρήστη και τον κωδικό της υπηρεσίας Nova GO.


Πώς θα δείτε θέαμα:

Όσοι έχετε laptop, μπαίνετε στο protothema.nova.gr (προτείνεται Mozilla Firefox), επιλέγετε σύνδεση/login και κάνετε εγκατάσταση του plugin. Θα χρειαστεί επανεκκίνηση του browser. Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, επιλέγετε σύνδεση/login, πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση κάποιου antivirus ή firewall βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την χρήση του novago plugin.

Για εσάς που έχετε κινητό ή ταμπλέτα (ios, android) θα πρέπει να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή novago χωρίς χρέωση από τα αντίστοιχα App/Play store. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας και απολαμβάνετε θέαμα .

* Σε αυτή την περίπτωση πιθανόν να απαιτείται βοήθεια τεχνικού. Γι’ αυτό τηλεφωνήστε στο 211-9552828 (η υπηρεσία λειτουργεί συνεχώς), για να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.


Φυσικά, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον παλαιό εξοπλισμό μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε το Novasports 1 και το Novalife από το laptop, το tablet ή και το smartphone σας.

* Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 211 9552828 (αστική χρέωση από σταθερό δίκτυο)

Δείτε ποιες συσκευές υποστηρίζονται στο www.nova.gr/protothema ενότητα ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ.

Οι οδηγίες σύνδεσης περιλαμβάνονται σε εσωτερική σελίδα του ενθέτου “THEMA PEOPLE” κάθε Κυριακή (και μόνο στην έκδοση των 4,25 ευρώ)








5. Ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα μόνο με 16ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος.





 

Έχεις ΘΕΜΑ;

Έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου

ΚΑΙ με το μήνα

ΚΑΙ μόνο με 16 ευρώ!


Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Το Πρώτο Θέμα σε συνεργασία με την International Life σας προσφέρουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Aσφάλεια για όλα τα αυτοκίνητα από 600cc έως 2.500cc

ΚΑΙ με το μήνα

 ΚΑΙ μόνο με 16 ευρώ.

 

Όσοι λοιπόν αγοράσατε το Πρώτο Θέμα της Κυριακής 11/10 έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για ένα ολόκληρο μήνα, χωρίς αποστολή δικαιολογητικών, μόνο με 16 ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος, έτσι απλά μέσα σε λιγότερο από 3΄!


Το κουπόνι που θα υπάρχει κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα θα ισχύει για δύο εβδομάδες. Συνεπώς, το κουπόνι της Κυριακής 11/10 θα ισχύει από την Κυριακή 11/10 έως και το Σάββατο 24/10/2015 και μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας. Η ασφάλεια που θα κάνετε θα σας καλύπτει για ένα μήνα από την ημερομηνία εκκίνησης της ασφάλισης.

 

Οι ασφαλιστικές καλύψεις που σας παρέχονται είναι οι εξής :

           Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

           Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

           Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

 

ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

 

Μέσα στο ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής στην έκδοση με τις προσφορές και συγκεκριμένα στην πρώτη σελίδα του ενθέτου THEMA PEOPLE θα βρείτε το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό που σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου και με το μήνα και μόνο με 16 ευρώ με τους εξής τρόπους :

 

είτε ηλεκτρονικά

  • Μπείτε στη σελίδα www.protothema-insurance.gr
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία του οχήματός σας και τον ειδικό κωδικό προσφοράς που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας
  • Επιλέξτε τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής
  • Εκτυπώστε εύκολα το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας από το email σας

είτε τηλεφωνικά

Καλέστε στο 215 500 3000 για την καταγραφή των στοιχείων και του κωδικού σας και εξυπηρετηθείτε από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Σε αυτή την περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείσθε να έχετε κοντά σας το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας σας.


είτε μέσω ασφαλιστικού συμβούλου

Απευθυνθείτε για την εξυπηρέτησή σας στους συνεργαζόμενους με την International Life, ασφαλιστικούς συμβούλους τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ

1.         Η προσφορά ισχύει για  επιβατικά Ι.Χ οχήματα (με ελληνικές πινακίδες & εντός Ελλάδος), από 600cc έως 2.500cc, για οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών και για οχήματα ηλικίας έως 25 ετών.

2.         Η χρονική ισχύς του κουπονιού είναι από την Κυριακή 11/10/2015 έως και το Σάββατο 24/10/2015 και κάθε κωδικός χρήσης ισχύει για την αγορά 1 (ενός) ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

3.         Μετά τη λήξη του συμβολαίου, ο κάτοχος μπορεί να μπορεί να προχωρήσει σε σύναψη νέας μηνιαίας ασφάλισης με τη χρήση νέου κουπονιού.

4.         Κάθε κωδικός χρήσης ισχύει για την αγορά 1 (ενός) ασφαλιστηρίου συμβολαίου με τις εξής ασφαλιστικές καλύψεις :

α. Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

β. Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ

γ. Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

 

Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της προσφοράς στο www.protothema-insurance.gr

 

και … τρία αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! Ένα ποικίλης ύλης, ένα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και ένα για τους stars






6. Το μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης Βig Fish για το σύγχρονο lifestyle με πλούσια θέματα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, stories





7. Το νέο τεύχος του σύγχρονου περιοδικού διακόσμησης Casa Viva

To μηνιαίο lifestyle περιοδικό διακόσμησης CASA VIVA, γιατί σήμερα πολυτέλεια σημαίνει καλό γούστο και έξυπνες ιδέες που εφαρμόζονται με στυλ.





8. Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες.





Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. Τη γνωστή σε όλους δωροεπιταγή των 5 ευρώ, που ισχύει για αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τη Δευτέρα 12/10/2015 έως και το Σάββατο 17/10/2015.

** Η δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και οι όροι εξαργύρωσής της στην σελίδα 2.

H δωροεπιταγή των 5€ της έκδοσης χωρίς τις προσφορές, αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, όπως γινόταν πάντα και ισχύει από τη 12/10 έως και το Σάββατο 17/10/2015.

 

 


ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης