Οριστικά θα δικαστεί ο Αχιλλέας Μπέος για τα παράνομα στοιχήματα του 2011

Οριστικά θα δικαστεί ο Αχιλλέας Μπέος για τα παράνομα στοιχήματα του 2011

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου απέρριψε το αίτημα του κ. Μπέου να ασκηθεί αναίρεση στο βούλευμα παραπομπής του σε δίκη

Οριστικά θα δικαστεί ο Αχιλλέας Μπέος για τα παράνομα στοιχήματα του 2011
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μαζί με άλλα 84 άτομα θα δικαστεί τελικά  ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και νυν δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το σκάνδαλο με τα παράνομα στοιχήματα του 2011 και τους στημένους αγώνες.

Ο κ. Μπέος θα παραπεμφθεί σε δίκη, καθώς η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου απέρριψε το αίτημα του κ. Μπέου να ασκηθεί αναίρεση στο βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με τα άλλα 84 πρόσωπα.

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος να ασκηθεί αναίρεση στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα, καθώς έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα 
Κλείσιμο

Όπως είναι γνωστό, το συμβούλιο Εφετών παρέπεμψε σε δίκη 85 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για διάφορα κακουργήματα, όπως είναι η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, δωροληψία και δωροδοκία, παράνομα στοιχήματα κ.λπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης