Σαμοθράκη: Έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς στο μαντρί του

Σαμοθράκη: Έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς στο μαντρί του

Αστυνομικός σκύλος ανακάλυψε δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους περίπου 12 γραμμαρίων και στη συνέχεια βρέθηκαν δυο σακιά με την υπόλοιπη κάνναβη που ξεπερνούσε το ένα κιλό σε βάρος

Σαμοθράκη: Έκρυβε πάνω από ένα κιλό χασίς στο μαντρί του
Εποικοδομητικό αποδείχθηκε το ταξίδι που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης στη Σαμοθράκη, ακολουθώντας πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για έναν 53χρονο κτηνοτρόφο που είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους, ξετρύπωσε αμέσως δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,1 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες στο ποιμνιοστάσιο του υπόπτου, όπου κατασχέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ανήκε σε έναν 21χρονο. Λίγο αργότερα, έξω από το μαντρί βρέθηκαν κρυμμένα και δυο σακιά που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων.

Ο 53χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για αποθήκευση, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή. Μαζί του συνελήφθη και ο νεαρός ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξής του.

Κλείσιμο
*** Σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ένας 22χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων όταν, κατά τον έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν εννέα φυσίγγια πυροβόλου όπλου τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης