Ξυλοδαρμός από μπράβο στη Μύκονο: «Το παιδί μας είναι ο νέος Ντουζόν» λένε οι γονείς του θύματος

Ξυλοδαρμός από μπράβο στη Μύκονο: «Το παιδί μας είναι ο νέος Ντουζόν» λένε οι γονείς του θύματος

Χαροπαλεύει ο 31χρονος Κύπριος Βαγγέλης Πέππος - Είχε βγει για ραντεβού με τη σύζυγό του λέει στο protothema.gr ο πεθερός του

Ξυλοδαρμός από μπράβο στη Μύκονο: «Το παιδί μας είναι ο νέος Ντουζόν» λένε οι γονείς του θύματος
Μπράβος σε beach bar της παραλίας Super Paradise στη Μύκονο, έσπασε στο ξύλο Κύπριο πελάτη ο οποίος με ελικόπτερο μεταφέρεται στο Θριάσειο νοσοκομείο δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Ο θερμόαιμος «σεκιουριτάς», εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, μετά το επεισόδιο, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ο υπεύθυνος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία και αναστάτωση στο νησί των ανέμων καθώς ο νεαρός Κύπριος Βαγγέλης Πέππος, 31 ετών και πατέρας ενός αγοριού δύο ετών χαροπαλεύει, ενώ η αιματοβαμμένη ιστορία θυμίζει την υπόθεση του Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ, που, πριν από μερικά χρόνια, είχε γίνει παγκόσμιο θέμα. 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30. Το θύμα, μαζί με φίλους του προσπάθησε να μπει στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ και έτσι ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

Κλείσιμο
Για αδιευκρίνιστους λόγους και έχοντας χάσει την ψυχραιμία του και κάθε έλεγχο χτύπησε ανελέητα το νεαρό ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο μπράβος, μετά τον ξυλοδαρμό, εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Θριάσειο νοσοκομείο της Αθήνας, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Είχε βγει για ραντεβού με τη γυναίκα του

Ο 31χρονος Βαγγέλης Πέππος, με καταγωγή από την Κύπρο, είναι μόνιμος κάτοικος Μυκόνου και εργάζεται ως ταπετσιέρης. Σύμφωνα με τον πεθερό του, Χρήστο Κλεάνθους, ο άντρας επέλεξε το συγκεκριμένο μαγαζί για να βγει βόλτα με τη σύζυγό του έπειτα από πολύ καιρό, αλλά κανείς δεν περίμενε τι θα μπορούσε να συμβεί κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ραντεβού.



Σύμφωνα πάντα με όσα είπαν στον πεθερό του, ο οποίος είναι γιατρός και πρώην διευθυντής του κέντρου υγείας του νησιού, όλα συνέβησαν όταν προέκυψε μια παρεξήγηση και ο σεκιουριτάς του μαγαζιού του επιτέθηκε, χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι έχει ένα κάταγμα, ένα τεράστιο αιμάτωμα και τρεις αρτηρίες κομμένες.

«Γιατί το παιδί μας ο νέος Ντουζόν;»

Συντετριμμένοι, πάντως, από τα άσχημα νέα οι γονείς του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, δεν μπορούν να καταλάβουν τι οδήγησε το χέρι του μπράβου να χτυπήσει με τόση βιαιότητα το παιδί τους, σε μια υπόθεση που κατά τους ίδιους θυμίζει πολύ την περίπτωση του Ντουζόν Ζάμιτ, ο οποίος τον Αύγουστο του 2008 έπεσε νεκρός έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ της Μυκόνου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης