Ρόδος: Πακιστανός έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικα παιδιά

Ρόδος: Πακιστανός έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικα παιδιά

Ο 39χρονος αλλοδαπός αναζητήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά την καταγγελία δυο ανηλίκων αλλοδαπών ότι τους πλησίασε και τους έταξε χρήματα για να τον αφήσουν να ασελγήσει πάνω τους

Ρόδος: Πακιστανός έκανε ανήθικες προτάσεις σε ανήλικα παιδιά
Πρωτοφανές θράσος είχε ένας Πακιστανός που διακινούσε πλαστά CD και DVD στην περιοχή Αρχάγγελος της Ρόδου. Αν και βρισκόταν παράνομα στη χώρα, δεν δίσταζε να πλησιάσει ανήλικα παιδιά και να τους κάνει ανήθικες προτάσεις για σεξουαλική επαφή για την οποία θα τα πλήρωνε!

Ο 39χρονος αλλοδαπός αναζητήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά την καταγγελία δυο ανηλίκων αλλοδαπών ότι τους πλησίασε και τους έταξε χρήματα για να τον αφήσουν να ασελγήσει πάνω τους! Όταν εντοπίστηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και 270 ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας που είχαν αντιγραφεί παράνομα και δεν έφεραν ταινία γνησιότητας. 

Ο Πακιστανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παραβάσεις της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης