Ένας χρόνος από τη δολοφονία των δύο bodybuilders στη Μάνη

Ένας χρόνος από τη δολοφονία των δύο bodybuilders στη Μάνη

Η δολοφονία των δύο νεαρών είχε προκαλεί αίσθηση σε όλη την Ελλάδα - Οι σοροί τους είχαν ανασυρθεί έπειτα από ημέρες ερευνών από χαράδρα 

Ένας χρόνος από τη δολοφονία των δύο bodybuilders στη Μάνη
Σε φορτισμένο κλίμα τελέστηκαν πριν από λίγες ημέρες τα μνημόσυνα των Κωνσταντίνου Σγουρού  και Γιάννη Κομμάτη, που δολοφονήθηκαν στις 19 Αυγούστου 2014 από δύο 18χρονους, σε ενέδρα θανάτου στη Μάνη. Την περασμένη Τετάρτη οι γονείς του Σγουρού, ο αδελφός του, ο δικηγόρος τους Πέτρος Μαντούβαλος και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο Κοιμητήριο του Νερόμυλου, την τελευταία κατοικία του άτυχου 25χρονου. 

“Ένας χρόνος πέρασε από εκείνη τη μαύρη μέρα που θα στοιχειώνει για πάντα τη ζωή μας. Εμείς ως οικογένεια περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές ότι θα πράξουν το καθήκον τους. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του όλο αυτό το διάστημα. Στήριξη που δείχνει την αγάπη τους για τον αδερφό μου και την οικογένειά μας. Χάσαμε τον υιό μας και αδερφό μας από ένα καλά σχεδιασμένο και εκτελεσμένο έγκλημα από τους “αριστούχους” μαθητές του εγκλήματος” είπε στο protothema.gr ο αδελφός του θύματος, Γιάννης Σγουρός, αφήνοντας στο τέλος αιχμές για τη δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος ενός εκ των δυο κατηγορουμένων, όταν είχε μιλήσει για αριστούχο φοιτητή. Τρεις ημέρες νωρίτερα τελέστηκε το μνημόσυνο του Γιάννη Κομμάτη, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ηλικία 26 ετών.

Η δολοφονία των δύο νεαρών είχε προκαλεί αίσθηση όχι μόνο στην τοπική κοινωνία της Μάνης αλλά σε όλη την Ελλάδα. Οι σοροί των δύο bodybuilders ανασύρθηκαν έπειτα από μερικές ημέρες ερευνών από χαράδρα σε δυσπρόσιτη περιοχή στις Γαϊτσές, μεταξύ Καρδαμύλης και Καλαμάτας. 

Κλείσιμο


Ακόμη μεγαλύτερο σοκ προκάλεσε η είδηση ότι οι δράστες του φονικού ήταν δύο 18χρονοι, οι οποίοι ομολόγησαν σύμφωνα με την αστυνομία. Υποστήριξαν ότι είχαν οικονομικές διαφορές με τα θύματα και που σχετίζονταν με αναβολικά φάρμακα που ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες είχε αγοράσει. Οι 18χρονοι έδωσαν ραντεβού στον Σγουρό και τον Κομμάτη και με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τους δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο το οποίο ήταν προς πώληση, τους οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία. Εκεί φαίνεται ότι ο ένας από τους δράστες τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια για να κρύψουν τα πτώματα, τα πέταξαν σε ένα φαράγγι. 

Η ανάκριση της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί και οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται στις φυλακές Αυλώνα περιμένοντας να δικαστούν.  















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης