Πλαταμώνας: Βρήκε πορτοφόλι με 600 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του

Πλαταμώνας: Βρήκε πορτοφόλι με 600 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του

Η 64χρονη Γεωργία Κανιούρα βρέθηκε στην περιοχή για το εορταστικό τριήμερο και είδε το ξεχασμένο πορτοφόλι πάνω σε ένα παγκάκι, μόλις βγήκε από την εκκλησία

Πλαταμώνας: Βρήκε πορτοφόλι με 600 ευρώ και το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του
Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η ανθρωπιά μιας γυναίκας που, ανήμερα της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου και έξω από την εκκλησία όπου παρακολούθησε τη λειτουργία, βρήκε ένα πεσμένο πορτοφόλι με αρκετά μεγάλο ποσό και έσπευσε να το παραδώσει.

Η 64χρονη Γεωργία Κανιούρα που είναι κάτοικος Λάρισας, βρέθηκε στον Πλαταμώνα για το εορταστικό τριήμερο και μόλις βγήκε από την εκκλησία, είδε το ξεχασμένο πορτοφόλι πάνω σε ένα παγκάκι. Μόλις το άνοιξε, είδε έκπληκτη πως είχε μέσα 600 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Όμως, δεν πέρασε από το μυαλό της να το κρατήσει.

Αντίθετα, ζήτησε την βοήθεια του γιου της για να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη και, ψάχνοντας το πορτοφόλι, βρήκαν έναν αριθμό τηλεφώνου. Επικοινώνησαν με αυτόν και διαπίστωσαν ότι ανήκε σε έναν κάτοικο Λάρισας που έκανε διακοπές στην περιοχή και ήταν αυτός ο οποίος είχε χάσει το πορτοφόλι. Έτσι, η έντιμη γυναίκα συναντήθηκε μαζί του και του το παρέδωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης