Ηλεία: Έπιασαν στον ύπνο οικογένεια στο Βαρθολομιό

Ηλεία: Έπιασαν στον ύπνο οικογένεια στο Βαρθολομιό

Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν την κλοπή στην Ασφάλεια, που ερευνά την υπόθεση αναζητώντας αποτυπώματα τα οποία ενδεχομένως άφησαν οι δράστες

Ηλεία: Έπιασαν στον ύπνο οικογένεια στο Βαρθολομιό
Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν ολόκληρη την οικογένεια οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε μια διώροφη κατοικία στο Βαρθολομιό Ηλείας, χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Οι δράστες μπήκαν αθόρυβα από το παράθυρο της κουζίνας χωρίς να ξυπνήσουν το ζευγάρι των ιδιοκτητών και τα παιδιά τους!

Παρ' όλο που οι εισβολείς ερεύνησαν εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια, δεν... χάλασαν τον ύπνο των ενοίκων που διαπίστωσαν έκπληκτοι όταν ξύπνησαν ότι είχαν κάνει φτερά 65 ευρώ, ένα κινητό αξίας 100 ευρώ και μια φωτογραφική μηχανή με όλα τα εξαρτήματά της, αξίας 1.500 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες κατήγγειλαν την κλοπή στην Ασφάλεια, που ερευνά την υπόθεση αναζητώντας αποτυπώματα τα οποία ενδεχομένως άφησαν οι δράστες.

Κλείσιμο
*** Σε μπελάδες έβαλαν μια γυναίκα στρατιωτικό οι άγνωστοι κακοποιοί που διέρρηξαν την εξοχική της κατοικία, στην περιοχή της Γαστούνης. Μέσα στις τρεις γυναικείες τσάντες που άρπαξαν, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της 30χρονης ένστολης, υπήρχαν μεταξύ άλλων η υπηρεσιακή της ταυτότητα, η κάρτα εισόδου στην υπηρεσία της, το δίπλωμα οδήγησής της και δυο κάρτες ανάληψης χρημάτων! Τα υπόλοιπα κλοπιμαία, ήταν  ένα δαχτυλίδι, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και διάφορα καλλυντικά!

*** Μέρα- μεσημέρι παραβίασαν άγνωστοι την πόρτα ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου σε μια πολυκατοικία της Αμαλιάδας όταν ο 28χρονος ιδιοκτήτης του απουσίαζε και άρπαξαν από μέσα χρυσά κοσμήματα και ένα tablet συνολικής αξίας 2.500 ευρώ. 

*** Τίποτε δεν άφησαν οι άγνωστοι που εισέβαλαν σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών στο Λαγανά της Ζακύνθου, κόβοντας μέρος της συρμάτινης περίφραξης. Οι δράστες έφυγαν με ένα Ι.Χ. φορτηγό αξίας 5.000 ευρώ που έφερε γερανό, στο οποίο μάλιστα φόρτωσαν και μια ηλεκτρική γεννήτρια αξίας 1.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης