Βίντεο: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν!

Βίντεο: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν!

Δείτε τον κλέφτη να μπαίνει στο ασφαλιστικό γραφείο, να αφαιρεί ένα κράνος και έναν φορητό υπολογιστή και να αποχωρεί την ώρα που ξυπνά από τον ύπνο του ο ιδιοκτήτης

 Βίντεο: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν!
Σε ακραία επίπεδα έχει φτάσει το θράσος των κλεφτών, οι οποίοι δεν διστάζουν να εισβάλουν σε γραφεία και μαγαζιά, παρά την παρουσία των ιδιοκτητών τους. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε στη Χαλκίδα, όταν ο κλέφτης μπήκε στο ασφαλιστικό γραφείο «Kronos Insurance Group», ενώ ο ιδιοκτήτης του... κοιμόταν! Σε δευτερόλεπτα άρπαξε ένα κράνος και έναν φορητό υπολογιστή και το έσκασε.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου αντιλήφθηκε το περιστατικό ακριβώς τη στιγμή που ο κλέφτης έκλεινε την πόρτα πίσω του. Ανήμπορος να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, αρκέστηκε να κτυπήσει το χέρι του στο γραφείο! Ο Παναγιώτης Ακαρέπης μίλησε στο eviazoom.gr, αναγνωρίζοντας το λάθος του, ενώ επέρριψε ευθύνες και στην αστυνομία, καθώς, όπως είπε, η περιοχή δεν φυλάσσεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
«Φτάνουμε στο σημείο να φυλάμε μόνοι μας τα κτίρια και τις επιχειρήσεις μας. Δεχόμαστε απειλές! Στη Σουβάλα, κάθε βράδυ, αν η αστυνομία κάνει τον κόπο και έρθει θα μαζέψει τουλάχιστον 40 άτομα, οι οποίοι πίνουν συνεχώς μπύρες, σπάνε τα μπουκάλια και κυνηγάνε κόσμο που περνάει... Δυστυχώς έχουμε μια μείωση της αστυνόμευσης».

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 



Για περισσότερα στο www.eviazoom.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης