Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταγγελία καταστηματαρχών, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τα ψεύτικα 50ευρα
Διακοπές... δωρεάν προσπαθούσαν να κάνουν στην περιοχή του Λαγανά της Ζακύνθου ένας 26χρονος Έλληνας και ένας 24χρονος Αλβανός, οι οποίοι είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για να πλημμυρίσουν τα μαγαζιά με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, αλλά δεν πρόλαβαν!
Μετά τις καταγγελίες από δύο καταστηματάρχες της περιοχής ότι τους έδωσαν... φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα, η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση. Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τους δύο δράστες και τους υπέβαλαν σε έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους συνολικά 18 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και 1.115 ευρώ, για τα οποία ερευνάται αν προέρχονται από ρέστα που πήραν μετά από συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ αναζητούνται τυχόν άλλα θύματά τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παραχάραξη και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.