Συνταξιούχος του ΙΚΑ πήρε μόνο 60 ευρώ από υποκατάστημα της Καλλιθέας

Συνταξιούχος του ΙΚΑ πήρε μόνο 60 ευρώ από υποκατάστημα της Καλλιθέας

Ο διευθυντής της τράπεζας έσπευσε να δηλώσει πως πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση και ζήτησε από τον άνθρωπο να τον εξυπηρετήσει προσωπικά ο ίδιος

Συνταξιούχος του ΙΚΑ πήρε μόνο 60 ευρώ από υποκατάστημα της Καλλιθέας
Συνταξιούχος του ΙΚΑ πριν από λίγο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Καλλιθέα κατάγγειλε πως αντί για 120 ευρώ η τράπεζα του έδωσε μόνο 60 ευρώ χωρίς να ξέρει τον λόγο.
 
Συγκεκριμένα βγαίνοντας από την τράπεζα ανέφερε αγανακτισμένος και δείχνοντας τα χρήματα στις κάμερες πως «Με την σύνταξη του ΙΚΑ μου έδωσαν 60 ευρώ, δεν διευκρίνισαν γιατί μου έδωσαν μόνο 60 και όχι 120ευρώ. Δεν μου έδωσαν 120 δεν υπάρχει εξήγηση. Είμαι συνταξιούχος του ΙΚΑ».


Κλείσιμο



 
Αμέσως ο διευθυντής της τράπεζας έσπευσε να δηλώσει πως πρόκειται για μια μεμονωμένη περίπτωση και ζήτησε από τον άνθρωπο να τον εξυπηρετήσει προσωπικά ο ίδιος.
 
Συγκεκριμένα είπε «Αυτό είναι μεμονωμένη περίπτωση. Ας έρθει εδώ ο άνθρωπος να τον εξυπηρετήσω προσωπικά εγώ. Δεν μπορώ να ξέρω τώρα τι έχει συμβεί, αν δεν το δω ο ίδιος. Ξέρω ότι δίνουμε 120 ευρώ. Θέλω να δω την περίπτωση δεν μπορώ να απαντώ χωρίς να ξέρω».

Δήλωση διευθυντή τράπεζας για τον συνταξιούχο που πήρε μόνο 60 ευρώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης