Στην αεροπορική βάση Tanta, στην Αίγυπτο πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 29 Μαΐου έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, η άσκηση "Houras 2015", με τη συμμετοχή δυνάμεων των Πολεμικών Αεροποριών Ελλάδας - Αιγύπτου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας 2015 των δύο χωρών.
Η Πολεμική Αεροπορία συμμετείχε με κλιμάκιο τεσσάρων αεροσκαφών M-2000-5 και ανάλογο προσωπικό της 331Μ.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης εκτελέσθηκαν αποστολές Αναχαίτισης και Εναέριας Μάχης σε μεικτούς σχηματισμούς.
Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες με Έλληνες και Αιγύπτιους πιλότους να πετούν πάνω από τις Πυραμίδες και να φωτογραφίζονται μαζί πάνω στα φτερά των αεροσκαφών.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.