Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές έκαψαν (ξανά) τρόλεϊ

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές έκαψαν (ξανά) τρόλεϊ

Πρώτα κατέβασαν τους επιβάτες - «Τρέμει η ψυχή μας» κάθε φορά που περνάμε από το σημείο, λένε οι εργαζόμενοι - Για αρκετή ώρα το καμένο όχημα παρέμενε στο σημείο καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ όταν πλησίαζαν οι εργαζόμενοι για να το απομακρύνουν

Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: Αντιεξουσιαστές έκαψαν (ξανά) τρόλεϊ
Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, μετά από πορεία αντιεξουσιαστών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας. 

Ομάδα αντιεξουσιαστών μάλιστα, σταμάτησε ένα εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασε τον κόσμο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά, με αποτέλεσμα το τρόλεϊ να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.

Ακολούθως η ομάδα των πενήντα περίπου ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο και μέσω της πύλης της Τοσίτσα για αρκετή ώρα πετούσε μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν εκεί. 

Κλείσιμο
Για αρκετή ώρα μάλιστα, το καμένο όχημα παρέμενε έξω από το Πολυτεχνείο καθώς οι αντιεξουσιαστές πετούσαν πέτρες, κροτίδες και μολότοφ κάθε φορά που πλησίαζαν οι εργαζόμενοι για να το απομακρύνουν! 

«Τρέμει η ψυχή μας» κάθε φορά που περνάμε από το Πολυτεχνείο, λέει εκπρόσωπος των εργαζομένων για το περιστατικό, ενώ επισημαίνει πως τα οχήματα συντηρούνται με πολύ κόπο, λόγω των περικοπών και πλέον το έργο τους δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο. 



Περίπου δέκα άτομα, μπήκαν μπροστά στο όχημα και ανάγκασαν τον οδηγό να σταματήσει και να κατεβάσει τους επιβάτες. Αμέσως μετά πέταξαν μολότοφ στο τρόλεϊ και έβαλαν φωτιά, λέει αυτόπτης μάρτυρας που παρακολούθησε τη σκηνή από το μπαλκόνι του σπιτιού του.  































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης