Δυο τραυματίες από σφαίρες στην Κρήτη

Δυο τραυματίες από σφαίρες στην Κρήτη

Το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε τρεις κτηνοτρόφους που φέρεται να είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια – Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές – Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Δυο τραυματίες από σφαίρες στην Κρήτη
Οι διαφορές για τα βοσκοτόπια φαίνεται πως ήταν η αιτία αιματηρού καυγά μεταξύ κτηνοτρόφων, ένας από τους οποίους πυροβόλησε άλλους δυο το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Το επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Κρουσσώνα του Ηρακλείου, όταν ένας κτηνοτρόφος καυγάδισε με δυο συναδέλφους του με τους οποίους έχει προσωπικές διαφορές και έβγαλε όπλο με το οποίο τους «γάζωσε» κυριολεκτικά!

Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με περισσότερα από ένα τραύματα ο καθένας. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 46χρονο που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι συγγενείς.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης