Το επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε τρεις κτηνοτρόφους που φέρεται να είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια – Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από τις Αρχές – Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Οι διαφορές για τα βοσκοτόπια φαίνεται πως ήταν η αιτία αιματηρού καυγά μεταξύ κτηνοτρόφων, ένας από τους οποίους πυροβόλησε άλλους δυο το απόγευμα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
Το επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στον Κρουσσώνα του Ηρακλείου, όταν ένας κτηνοτρόφος καυγάδισε με δυο συναδέλφους του με τους οποίους έχει προσωπικές διαφορές και έβγαλε όπλο με το οποίο τους «γάζωσε» κυριολεκτικά!
Ο ένοπλος δράστης τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσουν. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με περισσότερα από ένα τραύματα ο καθένας. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 46χρονο που έχουν το ίδιο επώνυμο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι συγγενείς.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.