Σοκ στη Λάρισα: Εξάχρονη ζούσε μες στις ακαθαρσίες σε διαμέρισμα-τρώγλη

Σοκ στη Λάρισα: Εξάχρονη ζούσε μες στις ακαθαρσίες σε διαμέρισμα-τρώγλη

Εκλαιγε κι ούρλιαζε μέρα και νύχτα και γείτονες που άκουσαν τις κραυγές απόγνωσης του παιδιού έβαλαν τέλος στο δράμα του

Σοκ στη Λάρισα: Εξάχρονη ζούσε μες στις ακαθαρσίες σε διαμέρισμα-τρώγλη
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα κοριτσάκι ηλικίας έξι ετών βρέθηκε να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, σε διαμέρισμα στη Λάρισα.

Το εξάχρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλαιγε κι ούρλιαζε μέρα και νύχτα. Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές απόγνωσης του παιδιού έβαλαν τέλος στο δράμα του, καταγγέλλοντας στην αστυνομία την παραμέλησή του.

Έτσι, το Σάββατο, άντρες της Αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο το παιδί ζούσε με τη μητέρα του, με εισαγγελική εντολή και μετέφεραν στη συνέχεια το κοριτσάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Κλείσιμο
Με βάση πηγές, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η εξάχρονη ζούσε μέσα στις ακαθαρσίες, σε απομεινάρια φαγητού, σε έντονη δυσοσμία, ενώ μεταξύ άλλων έτρωγε μακαρόνια με κατσαρίδες!

Πληροφορίες, ακόμη, αναφέρουν ότι η 32χρονη μητέρα του παιδιού, που έχασε την επιμέλειά του, προσπαθούσε να μεγαλώσει την κόρη της μόνη της. Η οικογένεια ήταν μονογονεϊκή κι εκείνη ήταν άνεργη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το προνοιακό επίδομα που έπαιρνε ήταν το μόνο της εισόδημα που δεν επαρκούσε για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της. 

Η 32χρονη μητέρα του παιδιού, προσφάτως έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο, και χωρίς να έχει καμία άλλη βοήθεια αποφάσισε να αφήσει μόνο του το παιδί στο σπίτι. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού, αν κι έχει χάσει την επιμέλεια, σήμερα πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας, για να δει το παιδί της και με βάση πηγές βρισκόταν κι εκείνη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σε επικοινωνία του protothema.gr με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται από το Σάββατο η εξάχρονη, ο διοικητής του νοσοκομείου, Κουτσιανός Θεόδωρος, δήλωσε τα εξής: «Το παιδί ήρθε σε εμάς το Σάββατο σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση. Νοσηλεύεται στην παιδιατρική μας κλινική και ήδη πάει πολύ καλύτερα. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων που πρέπει να κάνει το παιδί, προκειμένου να έχουμε μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του».

Όπως σημείωσε, τέλος, ο κ. Κουτσιανός, την εξάχρονη αναμένεται να την δει σήμερα παιδοψυχίατρος, προκειμένου να υπάρξει πλήρης εικόνα και για την ψυχική κατάσταση της μικρής. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης