Κρήτη: Εξαπατούσε επί τέσσερα χρόνια ανυποψίαστα θύματα

Κρήτη: Εξαπατούσε επί τέσσερα χρόνια ανυποψίαστα θύματα

Ηλπιζαν στην ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα για να επιβιώσουν από την οικονομική κρίση, αλλά...

Κρήτη: Εξαπατούσε επί τέσσερα χρόνια ανυποψίαστα θύματα
«Ζωή και κότα» περνούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια με τα χρήματα ανυποψίαστων πολιτών που ήλπιζαν στην ένταξή τους σε επιδοτούμενα προγράμματα για να επιβιώσουν από την οικονομική κρίση, μια αδίστακτη… νοικοκυρά που παρίστανε την υπάλληλο της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνεργάτιδα βουλευτή ή σύμβουλος του δημάρχου Ηρακλείου!

Ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί απάτες σε βάρος 36 ατόμων και η έρευνα συνεχίζεται για την 55χρονη δράστιδα που υπολογίζεται ότι από το τέλος του 2011 αποκόμισε 51.568 ευρώ, ζητώντας διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία έπειθε τα θύματά της ότι απαιτούνται για την διαδικασία της ένταξής τους σε διάφορα προγράμματα!

Κλείσιμο
Η δράση της απατεώνισσας, στην οποία ήδη ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στην ανακρίτρια, αποκαλύφθηκε όταν εξαπάτησε τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας στον δήμο Γόρτυνας ηλικίας 47, 27, 26 και 23 χρόνων και τους πήρε τον τελευταίο μήνα 620 ευρώ, αλλά ζήτησε και άλλα 526! Τα θύματα την κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών που ερεύνησε την υπόθεση σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ηρακλείου και έτσι η 55χρονη βρέθηκε με χειροπέδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης