Κρήτη: Στα μαλακά λόγω ψυχικής υγείας ο ηλικιωμένος σάτυρος

Κρήτη: Στα μαλακά λόγω ψυχικής υγείας ο ηλικιωμένος σάτυρος

Συνελήφθη σε χωριό του Ηρακλείου, μετά την καταγγελία των γονέων μιας 14χρονης μαθήτριας ότι θώπευε την κόρη τους

Κρήτη: Στα μαλακά λόγω ψυχικής υγείας ο ηλικιωμένος σάτυρος
Σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου Κρήτης τον ηλικιωμένο σάτυρο που συνελήφθη σε χωριό του Ηρακλείου, μετά την καταγγελία των γονέων μιας 14χρονης μαθήτριας ότι θώπευε την κόρη τους.

Ο 77χρονος παραδέχθηκε ότι το κορίτσι πήγε στο σπίτι του αναζητώντας τον πατέρα του, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν μπορούσε να ανακαλέσει στη μνήμη του τι συνέβη μεταξύ τους λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Ο δικηγόρος του παρουσίασε έκθεση ψυχιάτρου από την οποία προκύπτει ότι ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει ψυχολογικά και νευρολογικά προβλήματα για τα οποία του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του. 

Τελικά, ο 77χρονος έπεσε στα «μαλακά, αφού καταδικάστηκε για την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας είχαν καλέσει στο σπίτι του αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μαζί με την 14χρονη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης