Τσελέντης: Η Ελλάδα μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό, της τάξης των 6 Ρίχτερ!

Τσελέντης: Η Ελλάδα μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό, της τάξης των 6 Ρίχτερ!

Κάνει λόγο για περιοχές, για τις οποίες υπάρχει βεβαιότητα εκδήλωσης σεισμού ενδεχομένως και με θύματα και αυτό όχι σε βάθος χρόνου 

Τσελέντης: Η Ελλάδα μπορεί να δώσει μεγάλο σεισμό, της τάξης των 6 Ρίχτερ!
«Υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές στον ελλαδικό χώρο που μπορούν να δώσουν μεγάλο σεισμό. Ένα σεισμό της τάξεως των 6 Ρίχτερ», εκτίμησε - προειδοποίησε ο διευθυντής του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου Αθηνών, Ακης Τσελέντης, κάνοντας λόγο για περιοχές, για τις οποίες υπάρχει βεβαιότητα εκδήλωσης σεισμού ενδεχομένως και με θύματα και αυτό όχι σε βάθος χρόνου.

Με αφορμή την τραγωδία που σημειώθηκε στο Νεπάλ ο σεισμολόγος μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, εν μέσω της οικονομικής κρίσης στη χώρα, ενώ δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι θα επανέλθει με νέες προειδοποιήσεις όταν αυτός θα κρίνει ότι πλέον οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες.   

Η δημοσιογράφος θέλησε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι ενδεχομένως ο σεισμολόγος να τρομοκρατεί με τις δηλώσεις του, με τον ίδιο να σχολιάζει ότι δεν πρόκειται να γίνει «επαγγελματίας εφησυχαστής». 

Κλείσιμο

«Δεν είμαστε προετοιμασμένοι - θωρακισμένοι για τόσο μεγάλους σεισμούς», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης