Άρειος Πάγος: «Όχι» σε επίδομα 175 ευρώ σε δύο κατηγορίες εργαζομένων Δημοσίου

Άρειος Πάγος: «Όχι» σε επίδομα 175 ευρώ σε δύο κατηγορίες εργαζομένων Δημοσίου

Η πρώτη κατηγορία εργαζομένων είναι υπάλληλοι απασχολούμενοι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο υπουργείο Πολιτισμού και η δεύτερη είναι υπάλληλοι παιδικού σταθμού του Δήμου Ζωγράφου οι οποίοι απασχολούνται με συμβάσεις εξηρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου

Άρειος Πάγος: «Όχι» σε επίδομα 175 ευρώ σε δύο κατηγορίες εργαζομένων Δημοσίου
Για  ακόμη μια φορά τα δικαστήρια τα απασχόλησε η καταβολή ή μη του επιδόματος των 176 ευρώ σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων του δημόσιου τομέα. Το θέμα αυτό «σέρνεται» εδώ και χρόνια στις δικαστικές αίθουσες.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και η αρεοπαγίτης Ασπασία Καρέλου στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου εισηγήθηκαν σήμερα να μην χορηγηθεί το επίδομα των 175 ευρώ σε δύο κατηγορίες εργαζομένων.

Η πρώτη κατηγορία εργαζομένων είναι υπάλληλοι απασχολούμενοι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο υπουργείο Πολιτισμού και η δεύτερη είναι υπάλληλοι παιδικού σταθμού του Δήμου Ζωγράφου οι οποίοι απασχολούνται με συμβάσεις εξηρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Τόσο η ανωτάτη εισαγγελική λειτουργός όσο η εν λόγω αρεοπαγίτης, συντάχθηκαν με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία έχει κρίνει ότι οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν δικαιούνται το επίδομα των 176 ευρώ.

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης