ΟΕΝΓΕ: Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί

ΟΕΝΓΕ: Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί

Δριμεία επίθεση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα με αφορμή τη νοσηλεία της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών σε ιδιωτική κλινική

ΟΕΝΓΕ: Αφού η Βαλαβάνη δεν εμπιστεύεται τα δημόσια νοσοκομεία να παραιτηθεί
Συνέπεια… αριστερών λόγων και έργων, ειδάλλως αποχώρηση από την κυβέρνηση,  ζητεί από την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ κ. Δημήτρης Βαρνάβας, με αφορμή την επιλογή της να νοσηλευτεί σε μεγάλη ιδιωτική κλινική.
 
«Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν» ήταν η δημόσια σκληρή δήλωση που επιφύλαξε για την συναγωνίστρια του στον ΣΥΡΙΖΑ  ο γιατρός του ΕΣΥ, κ. Βαρνάβας.
 
Επιπλέον, και αφού της εύχεται καλή ανάρρωση, θέτει και το «ηθικής τάξης ζήτημα»  που αφορά τις καταθέσεις της ίδιας και άλλων κυβερνητικών στελεχών σε ξένες τράπεζες. «Οφείλουν να τις επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί» δηλώνει κατηγορηματικά.

Κλείσιμο
 
Οι «επιπλοκές» της νοσηλείας της κυρίας Βαλαβάνη 
Η κυρία Βαλαβάνη εισήχθη τις πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού. Οι εργαστηριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν την κλινική εικόνα που έτεινε ακόμη και προς την πνευμονία, και κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία της.

Όπως πληροφορείται το protothema.gr, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών πιθανότατα να λάβει εξιτήριο την Πέμπτη καθώς η κατάσταση της υγείας της εξελίχθηκε ικανοποιητικά.
 
«Επιπλοκές» αντίθετα εμφανίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δημοσιοποίηση της νοσηλείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο του στελέχους της παράταξης.
 
Με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), κι ένα από τα πιο δυναμικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον ιατρικό κόσμο και στο ΕΣΥ, ο κ. Βαρνάβας, της ευχήθηκε μεν «ταχεία ανάρρωση», της υπενθύμισε δε τις δηλώσεις της «περί πατριωτικού καθήκοντος».
 
«Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και αναγκαία προτροπή, θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι» γράφει ο κ. Βαρνάβας, στην ιστοσελίδα της ΟΕΝΓΕ.
 
«Προχτές η κυρία Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εκτός της ευχής να αναρρώσει οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως  δικό της «πατριωτικό καθήκον» είναι να εμπιστεύεται το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας» επισημαίνει ο κ. Βαρνάβας, θεωρώντας ότι κάθε άλλη συμπεριφορά και πράξη που δεν δείχνει εμπιστοσύνη των δημόσιων προσώπων προς τις δημόσιες υπηρεσίες και θεσμούς πρέπει να καταλήγει σε απομάκρυνση από το κυβερνητικό τους πόστο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης