Τα ερωτήματα της Ακρίτα στον Μαρκογιαννάκη

Τα ερωτήματα της Ακρίτα στον Μαρκογιαννάκη

- Γιατί δεν μας αναφέρει ποιος είναι; - Γιατί δεν μας αναφέρει καν από που κατάγεται; - Γιατί μεσολάβησε για να καλυφθεί μια κατάφωρη παραβίαση του Νόμου; - Γιατί ζήτησε να μείνει ατιμώρητη μια έκδηλα παραβατική συμπεριφορά; - Το άτομο αυτό είναι ακόμα σπουδαστής στην Σχολή; - Αν όχι, μήπως είναι άλλοι από την ίδια 'παρέα'»;

Τα ερωτήματα της Ακρίτα στον Μαρκογιαννάκη
Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Χανίων, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, στο protothema.gr, πως το 2013 είχε μιλήσει με τον διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής για την υπόθεση ενός παιδιού που αποβλήθηκε από τη σχολή για κάποια ζημιά, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα επανέρχεται με νέο της status στο facebook.  

H δημοσιογράφος γράφει χαρακτηριστικά:

«Όταν υπάρχει Amber Alert και σε περιπτώσεις ζωής και Θανάτου και γίνεται μεγάλη έρευνα πανελλαδικά για να βρεθεί η αλήθεια και να εντοπιστεί το παλικάρι - πρωτοετής Νομικής γνωρίζει ότι: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ 
ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ) ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Πιστεύω - ή θέλω να πιστεύω - πως, κάποια στιγμή, η αλήθεια θα βγει στο φως. Όπως και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. Φτάνει μόνο να μην είναι αργά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»!

Μάλιστα, παραπέμπει και σε κείμενο της στην ιστοσελίδα tanea.gr, στο οποίο θέτει κάποια ερωτήματα στον κο.Μαρκογιαννάκη. 

Κλείσιμο
«Ερωτήματα: - Γιατί δεν μας αναφέρει ποιος είναι; 
- Γιατί δεν μας αναφέρει καν από που κατάγεται; 
- Γιατί μεσολάβησε για να καλυφθεί μια κατάφωρη παραβίαση του Νόμου; 
- Γιατί ζήτησε να μείνει ατιμώρητη μια έκδηλα παραβατική συμπεριφορά; 
- Το άτομο αυτό είναι ακόμα σπουδαστής στην Σχολή; 
- Αν όχι, μήπως είναι άλλοι από την ίδια 'παρέα'»;

Η Έλενα Ακρίτα, μεταξύ άλλων υπογραμμίζει και το γεγονός πως σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο διευθυντής της σχολής είχε αρνηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία του με πολιτικό πρόσωπο.  Γράφει η δημοσιογράφος: «...ο Διευθυντής αυτός είχε πει σε δελτίο ότι ουδέποτε είχε ενοχληθεί από οποιονδήποτε βουλευτή. Εδώ λοιπόν, κάποιος από τους δυο δεν λέει την αλήθεια: Φαντάζομαι ότι αυτό θα ερευνηθεί πρωτίστως από τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων με τον οποίον θα επικοινωνήσει ο πρώην βουλευτής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης