Θρίλερ με πυροβολισμούς κατά της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Θρίλερ με πυροβολισμούς κατά της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα που είχε πέσει θύμα απαγωγής

Η δημοσιογράφος, ισχυρίζεται, πως χθες στο γκαράζ της οικίας της στο Κολωνάκι, άγνωστος προσπάθησε να τη σκοτώσει 

Θρίλερ με πυροβολισμούς κατά της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα που είχε πέσει θύμα απαγωγής
Δολοφονική απόπειρα  υποστηρίζει πως δεχθηκε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, εχθές το απόγευμα στην οικία της στο Κολωνάκι. 

Όπως καταγγέλλει η κυρία Χούντα, το απόγευμα της Πέμπτης κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην περιοχή του Κολωνακίου, όταν κατέβηκε στο γκαράζ αιφνιδιάστηκε ακούγοντας κάποιον να της μιλάει. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, όταν γύρισε να δει ποιος είναι, είδε έναν άντρα και πιο πίσω και άλλα άτομα. Αμέσως, ο μυστηριώδης άντρας, σηκώνει το χέρι του κρατώντας όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος της δημοσιογράφου. Όπως λέει η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού. Οι σφαίρες, όπως υποστηρίζει, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ. H ίδια έβαλε τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.  

Κλείσιμο


Επικοινωνήσαμε με το δικηγόρο σύζυγο της Θάλειας Χούντα, Νίκο Μπούρα, ο οποίος μας δήλωσε:«Η γυναίκα μου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στο πρόσωπο του άνδρα που την πυροβόλησε, αναγνώρισε χαρακτηριστικά ενός από τους άνδρες που την είχαν στο παρελθόν απαγάγει».



Να θυμίσουμε πως τη δημοσιογράφο την είχαν απαγάγει κοντά στο σπίτι της στο Κολωνάκι, της φόρεσαν κουκούλα και την οδήγησαν σε μακρινή απόσταση, σε άγνωστο μέρος. Μετά από 12 ημέρες, την άφησαν ελεύθερη, στην οδό Πανόρμου.

Σε δηλώσεις της η κυρία Χούντα ανέφερε, ότι έχει προχωρήσει σε αναλυτική κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ για όσα συνέβησαν στην διάρκεια της ομηρείας της. 

Αυτή την ώρα η κυρία Χούντα βρίσκεται στην Ασφάλεια ενώ το αυτοκίνητο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης