Καλαμάτα: Το «βαπόρι απ' την Περσία» μετέφερα λαθραία τσιγάρα

Καλαμάτα: Το «βαπόρι απ' την Περσία» μετέφερα λαθραία τσιγάρα

Μετέφερε τουλάχιστον 6.000 κιβώτια με τσιγάρα - Συνελήφθη το εξαμελές πλήρωμα

Καλαμάτα: Το «βαπόρι απ' την Περσία» μετέφερα λαθραία τσιγάρα
Τουλάχιστον 6.000 κιβώτια με λαθραία τσιγάρα μετέφερε το τσιγαράδικο “MESOGIOS” σημαίας Τανζανίας που εντοπίστηκε τα ξημερώματα ανοιχτά της Κορώνης από άνδρες του Λιμενικού.

Οι λιμενικοί είχαν από καιρό πληροφορίες για τις κινήσεις του φορτηγού πλοίου, το οποίο εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής.



Στην γιγαντιαία, αυτή, επιχείρηση, εκτός από τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος Καλαμάτας συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες που έφθασαν από την Πάτρα και την Αθήνα, ένα ελικόπτερο καθώς και μια φρεγάτα του Λιμενικού Σώματος.
Κλείσιμο

Το εξαμελές πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί, και το πλοίο οδηγήθηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει ο αρμόδιος Εισαγγελέας για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους συμμετέχοντες στην επιχείρηση και εξήρε τον επαγγελματισμό και τον άριστο συντονισμό που επέδειξαν, με αποτέλεσμα το Λιμενικό Σώμα να οδηγηθεί σε μία ακόμη μεγάλη επιτυχία απέναντι στις οργανωμένες μορφές εγκληματικότητας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης