Έκρυβαν ναρκωτικά στο ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα

Έκρυβαν ναρκωτικά στο ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα

Πρώτος συνελήφθη ένας 49χρονος ο οποίος είχε αγοράσει μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων 

Έκρυβαν ναρκωτικά στο ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα
Ούτε που φαντάζονταν τι είδους «καβάντζα» χρησιμοποιούσαν δυο νεαροί για να κρύβουν τα ναρκωτικά που διακινούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τους συνέλαβαν στην  Πτολεμαΐδα. Τελικά, την εντόπισαν μέσα σε ένα κοντέινερ στο ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην περιοχή της Καρδιάς!

Πρώτος συνελήφθη ένας 49χρονος ο οποίος είχε αγοράσει μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων και αποκάλυψε τους προμηθευτές του ηλικίας 23 και 22 χρόνων οι οποίοι εντοπίστηκαν στα σπίτια τους και συνελήφθησαν. Εκεί βρέθηκαν αρχικά δύο συσκευασίες και τέσσερα πλαστικά κουτιά με 93,28 γραμμάρια κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ναρκωτικών και 165 ευρώ.

Στην προανάκριση, οι δυο νεαροί αποκάλυψαν πού έκρυβαν την πραμάτεια τους και μέσα στο κοντέινερ βρέθηκε μια σακούλα με άλλα 842 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκε. Οι δυο «συνεταίροι» και ο «πελάτης» τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Κλείσιμο
*** Δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 43,6 γραμμαρίων και δύο ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, είχε πάνω του ένας 22χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πάτρα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Τα ναρκωτικά συνελήφθησαν και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης