Σε εξέγερση καλεί τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος

Σε εξέγερση καλεί τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος

Η κυβέρνηση την ώρα που δεν συμμετέχει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, την ίδια ώρα δέχεται στην Αθήνα τον Νταβούτογλου

Σε εξέγερση καλεί τον ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος
Μπορεί η παρουσία του στη συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου να ήταν ολιγόλεπτη - για 10 λεπτά κάνουν λόγο ορισμένοι - αλλά οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ήταν εξαιρετικά οξείες όσον αφορά την κυβέρνηση και τη στάση της στα εθνικά θέματα.


Κλείσιμο

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι την ίδια στιγμή που δεν δέχεται να συμμετέχει σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, την ίδια ώρα δέχεται στην Αθήνα τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, κάλεσε τον ελληνικό λαό να εξεγερθεί.



«Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί η ίδια να εκτελεί τις εντολές των Γερμανών επικυρίαρχων και της Τρόικας αλλά σε αυτή τη χώρα υπάρχει και το άρθρο 120 που λεέι ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων. Και επάνω σε αυτό το άρθρο καλούμε τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ.



Αναφερόμενος στην απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για την απαγόρευση συγκεντρώσεων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου ο κύριος Καμμένος αφού σημείωσε ότι η απαγόρευση αυτή είχε να βγει από την περίοδο της Χούντας τόνισε ότι «εμείς συναθροιζόμαστε είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει».

Αμέσως μετά την αποχώρηση του κυρίου Καμμένου πάντως αξιωματικός της αστυνομίας πλησίασε τους συγκεντρωμένους και τους ρώτησε πόσο διάστημα θα μείνουν στο σημείο.



Εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη συγκέντρωση βρίσκονται Σύριοι, Κούρδοι και μέλη ελληνοκυπριακών οργανώσεων που διαδηλώνουν κατά της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής που ασκεί η Τουρκία.

Στα πλαίσια μάλιστα της διαμαρτυρίας οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι έκαψαν την σημαία της Τουρκίας και αφίσες με το πρόσωπο του Αχμέτ Νταβούτογλου.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης