Λακωνία: Βρήκαν τον Πακιστανό που μαχαίρωσε μαστροπό για μια 18χρονη Βουλγάρα

Λακωνία: Βρήκαν τον Πακιστανό που μαχαίρωσε μαστροπό για μια 18χρονη Βουλγάρα

Είχε ζητήσει από τον 45χρονο να συνευρεθεί ερωτικά με την κοπέλα, αλλά δεν τα βρήκαν στην τιμή και, αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι, έσπευσε να εξαφανιστεί

Λακωνία: Βρήκαν τον Πακιστανό που μαχαίρωσε μαστροπό για μια 18χρονη Βουλγάρα
Για την… «τιμή» της 18χρονης Βουλγάρας που εξωθούσε στην πορνεία μαχαιρώθηκε στις 16 Νοεμβρίου ένας 45χρονος Έλληνας μαστροπός, από έναν Πακιστανό που την θεώρησε… ακριβή!

Το μαχαίρωμα αποκάλυψε ολόκληρο κύκλωμα μαστροπών και ο δράστης συνελήφθη μετά από αναζητήσεις που κράτησαν 12 ημέρες.

Ο 42χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε στην Ελίκα Λακωνίας και οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε ζητήσει από τον 45χρονο να συνευρεθεί ερωτικά με την 18χρονη αλλά δεν τα βρήκαν στην τιμή και, αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μολάων και της Ασφάλειας Σπάρτης που έκαναν έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο, πήγαν στο σπίτι του θύματος σε ένα χωριό της Μονεμβασιάς όπου βρήκαν... φυλακισμένη τη νεαρή Βουλγάρα!

Η 18χρονη κοπέλα απελευθερώθηκε και κατέθεσε ότι ο τραυματίας, μαζί με έναν 33χρονο Έλληνα και μια 27χρονη ομοεθνή της παρακρατούσαν τα έγγραφα παραμονής της στη χώρα και την εξανάγκαζαν δια της βίας να προσφέρει ερωτικές «υπηρεσίες» σε πελάτες που της έβρισκαν! Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. 
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης