Λέσβος: Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό τεσσάρων μεταναστών

Λέσβος: Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό τεσσάρων μεταναστών

Ζωντανός εντοπίστηκε άλλος ένας άντρας - Συνεχίζονται οι έρευνες για τους υπόλοιπους τέσσερις -Ένα κορίτσι μεταξύ των αγνοούμενων - Εχουν διασωθεί 16 λαθρομετανάστες - Μεγάλη επιχείρηση για την διάσωση των αγνοούμενων από πλωτό του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο super puma και πλοίο του πολεμικού ναυτικού

Λέσβος: Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό τεσσάρων μεταναστών
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση τεσσάρων αγνοούμενων λαθρομεταναστών  βρίσκεται σε εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Λέσβου.

Από αδιευκρίνιστη αιτία, η πολυεστερική λέμβος που μετέφερε 20 μετανάστες, βυθίστηκε τα ξημερώματα σε θαλάσσια περιοχή νότια της Λέσβου. Δεκαέξι άτομα έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής,  ενώ αγνοούνται άλλοι τέσσερις, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο κορίτσι.

Στη θαλάσσια περιοχή είχαν αρχικά εντοπιστεί από εμπορικό πλοίο τέσσερις λαθρομετανάστες και έπειτα από ενημέρωση του Ενιαίου Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (ΕΣΚΕΔ) του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, αλλά και την κινητοποίηση των τοπικών λιμενικών Αρχών περισυνελέγησαν άλλοι 11.

Κλείσιμο
Νωρίς το μεσημέρι, πλωτό του Λιμενικού εντόπισε και περισυνέλεξε άλλον έναν άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με υποθερμία στο Πλωμάρι.

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες από πλωτό του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο super puma και πλοίο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό των υπολοίπων αγνοουμένων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης