Πρόστιμο-μαμούθ 270.000 ευρώ σε 67χρονο που θανάτωσε οκτώ κουτάβια

Πρόστιμο-μαμούθ 270.000 ευρώ σε 67χρονο που θανάτωσε οκτώ κουτάβια

Τα άτυχα κουτάβια είχαν βρεθεί νεκρά μέσα σε μια νάιλον σακούλα, δεμένη και κάτω από πέτρες, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Λάρισα, τον Αύγουστο του 2013

Πρόστιμο-μαμούθ 270.000 ευρώ σε 67χρονο που θανάτωσε οκτώ κουτάβια
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης σε έναν 67χρονο που κατηγορείται για τη θανάτωση οκτώ νεογέννητων κουταβιών και την κακοποίηση ενός ακόμη σκύλου στη Λάρισα, καθώς θα υποχρεωθεί να πληρώσει πρόστιμο «μαμούθ», ύψους 270.000 ευρώ!

Το χωρίς προηγούμενο πρόστιμο είναι το άθροισμα της ποινής ύψους 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό, όπως προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία των ζώων. Τα άτυχα κουτάβια είχαν βρεθεί νεκρά μέσα σε μια νάιλον σακούλα, δεμένη και κάτω από πέτρες, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Λάρισα, τον Αύγουστο του 2013. Ο δράστης εντοπίστηκε από καταγγελία στην τότε Δημοτική Αστυνομία.

Οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν, κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Λαρισαίων και το Τμήμα Εσόδων του δήμου θα κοινοποιήσει την οφειλή στην αρμόδια Οικονομική Εφορία ώστε να εισπραχθεί το συνολικό ποσό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης