Γερμανός φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ

Γερμανός φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook o χρήστης Ni Ls

Γερμανός φοιτητής καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ
«Με χτύπησαν αστυνομικοί. Καθόμουν στο δρόμο πολύ κοντά στη διαδήλωση. Δεν είχα πάνω μου τίποτα, ούτε όπλα ούτε κάτι άλλο. Το πρόσωπό μου δεν ήταν καλυμμένο με κάτι, δεν κρυβόμουν από κάτι ή από κάποιο. Απλά, στεκόμουν μόνος μου σε μια γωνιά του δρόμου σηκώνοντας μάλιστα τα χέρια μου για να δείξω ότι είμαι άοπλος. Αυτοί απλά με ξυλοκόπησαν με τα γκλομπ τους. Δεν έκανα απολύτως τίποτα, δεν είπα απολύτως τίποτα. Έπεσα κάτω στο δρόμο φωνάζοντας από τους πόνους και τότε είδα ότι άρχισαν να έρχονται ακόμη πιο πολλοί αστυνομικοί πάνω μου, προς το μέρος μου. Τώρα αυτή τη στιγμή από φόβο κρύβομαι στο σπίτι κάποιων καλών φίλων. Τι διάολο χώρα είναι αυτή που θα πρέπει να αισθάνεσαι φόβο για την αστυνομία;».

Είναι τα λόγια Γερμανού φοιτητή ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εμφανίζεται όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε αναίτια και χωρίς ο ίδιος να προκαλέσει το παραμικρό από αστυνομικούς οι οποίοι του κατάφεραν αλλεπάλληλα χτυπήματα στο πρόσωπο προκαλώντας του τραύματα. Ο νεαρός φοιτητής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο ανταλλαγής φοιτητών Erasmus δηλώνει με θυμό και αγανάκτηση ότι δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το μένος των αστυνομικών της Ελλάδας οι οποίοι όπως ο ίδιος καταγγέλλει τον πλησίασαν χθες κατά τη διάρκεια της πορείας και των επεισοδίων που σημειώθηκαν και το ξυλοκόπησαν με αποτέλεσμα εκείνος αν τραυματιστεί σοβαρά. Στις φωτογραφίες που ανήρτησε το facebook εμφανίζεται με αίματα στο πρόσωπο ενώ σχολιάζοντας αυτό που ισχυρίζεται ότι βίωσε κάνει λόγο για πρωτοφανή και αναίτια επίθεση από αστυνομικούς σε μία χώρα που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κανείς θα πρέπει να φοβάται την αστυνομία. Η καταγγελία του νεαρού έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου ενώ πολλά είναι ήδη τα αρνητικά μηνύματα που αναρτώνται συνεχώς από χθες στον τοίχο του με αγανακτισμένους φίλους του αλλά και ανθρώπους που πληροφορήθηκαν το περιστατικό από τον ίδιο και δε μπορούν να πιστέψουν το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

Το χρονικό όπως ο Γερμανός φοιτητής το περιέγραψε
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής και η παρέα του έτρωγαν σε μαγαζί κάπου κοντά στα Εξάρχεια. Ήταν η στιγμή που θα εμφανίζονταν όπως ο ίδιος ισχυρίζεται οι αστυνομικές δυνάμεις. Εκείνος μαζί με δύο κοπέλες που ήταν μαζί του θα προσπαθούσαν βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε χθες να φύγουν άρον άρον προκειμένου να επιστρέψουν εσπευσμένα σπίτι. Ενώ όπως ο ίδιος λέει έτρεχαν κατά μήκος της οδού Βαλτετσίου είδε άντρες των ΜΑΤ να έρχονται καταπάνω του. Στο ύψος της Μπενάκη όπως σημειώνει ένιωσε ότι κυκλώθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι το ξυλοκόπησαν παρά το γεγονός ότι εκείνος φώναζε πως είναι άοπλος. Και ενώ δεχόταν τα χτυπήματα και φώναζε για βοήθεια όπως ο ίδιος σημειώνει περισσότεροι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν και συνέχιζαν να το χτυπούν. Λίγα λεπτά αργότερα βρήκε καταφύγιο όπως λέει σε κοντινό σπίτι όπου και κρύφτηκε για να σωθεί ενώ όταν κάπως ηρέμησε η κατάσταση πήγε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον ίδιο χτυπήθηκαν και οι φίλες του φοιτήτριες που ήταν μαζί του.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης