Υλικά της ΔΕΗ σε μάντρα ανακύκλωσης στην Εύβοια

Υλικά της ΔΕΗ σε μάντρα ανακύκλωσης στην Εύβοια

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατέσχεσαν δύο ακροδέκτες μετασχηματιστών, 100 μέτρα εναέριων καλωδίων χαλκού, 80 μέτρα υπόγειων καλωδίων και δυο επιτείχιους πίνακες καλωδίων

Υλικά της ΔΕΗ σε μάντρα ανακύκλωσης στην Εύβοια
«Πάρτι» παρανομίας γινόταν σε μια επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας παλαιών μετάλλων στην περιοχή Δροσιά της Εύβοιας, με αποκορύφωμα την αποθήκευση δεκάδων υλικών που είχαν ξηλωθεί από το δίκτυο της Δ.Ε.Η. και η αξία τους ξεπερνούσε τα 10.000 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνες στη μάντρα, κατέσχεσαν δύο ακροδέκτες μετασχηματιστών, 100 μέτρα εναέριων καλωδίων χαλκού, 80 μέτρα υπόγειων καλωδίων και δυο επιτείχιους πίνακες καλωδίων, που ο ιδιοκτήτης της είχε αγοράσει από άγνωστους προς το παρόν «κυνηγούς» χαλκού. Όλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπαλλήλους της .Δ.Ε.Η.

Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς κατηγορείται για κλεπταποδοχή, αλλά σε βάρος του βεβαιώθηκαν και τρεις παραβάσεις για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα από την Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας. Συνελήφθη, όμως, η 32χρονη προσωρινά υπεύθυνη της επιχείρησης που και αυτή κατηγορείται αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης