Από αυτανάφλεξη λιγνιτόσκονης ή καλωδίων εικάζουν ότι προκλήθηκε η φωτιά στην 4η Μονάδα του ΑΗΣ (Ατμοηλεκτρικού σταθμού) Πτολεμαΐδας που ξέσπασε γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής στο υπόγειο της 4ης μονάδας του σταθμού. Η πυρκαγιά συνεχίζει να είναι σε εξέλιξη καίγοντας καλώδια ενώ σύμφωνα με το Kozan.gr δύο άτομα, υπάλληλοι του σταθμού, που έχουν μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων από τους καπνούς και τις αναθυμιάσεις.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη αποτελούμενη από 10 οχήματα και 21 άνδρες από τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες Πτολεμαΐδας, Κοζάνης και Φλώρινας και το κτήριο έχει εκκενωθεί.
Λόγω της φωτιάς σημειώθηκε το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας διακοπή ρεύματος.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ